58% hogere ROAS met Multi Funnel Marketing met webshop Bioflora

Bioflora Health Products is een familiebedrijf dat begin jaren ’60 is opgericht. Van oorsprong is Bioflora een natuurgeneeskundige praktijk. In 2006 zijn Chris Lauwers en Stephanie Wyllinck aan het roer gekomen. Vanaf dat moment werd de focus ook gelegd op een webshop voor gezondheidsproducten. Met de kennis van Chris en Stephanie krijgen klanten gegarandeerd een deskundig antwoord op vragen. Zo onderscheidt Bioflora zich van de concurrentie.

Een verschil van dag en nacht

Chris en Stephanie hebben geen goede ervaringen met het bureau waaraan ze de online marketing hebben uitbesteed. Tijd voor verandering. Ze komen bij eRocket terecht en Koen gaat met hen aan de slag. Onze transparante manier van werken en het wekelijkse contact bevalt. Chris beschrijft de samenwerking als “een verschil van dag en nacht met het vorige online marketing bureau”.

Google Ads optimalisaties: +58% ROAS

In Google Ads passen we een andere strategie toe ten opzichte van het vorige online marketing bureau. Experimenten zorgen ervoor dat we ontdekken wat werkt en wat niet. Zo verkrijgen we duidelijke inzichten die enorm helpen bij de dagelijkse optimalisaties. We werken met slimme biedstrategieën en specifieke merkencampagnes en leggen de focus op winstgevende producten. Hiermee hebben we de ROAS (return on ad spend) laten stijgen met maar liefst +58%. Iedere geïnvesteerde euro levert nu 58% meer op dan voorheen.

SEO optimalisaties: +144% organisch verkeer

Met Multi Funnel Marketing halen we het beste uit alle onderdelen van online marketing. Bij Bioflora focussen we dus niet alleen op SEA, maar halen we ook het maximale uit SEO. Met een gedegen zoekwoordenonderzoek. Consistent content creëren en publiceren. Wekelijks blijven optimaliseren. Daarmee is het organisch verkeer het grootste kanaal van Bioflora geworden en realiseren we een maandelijkse stijging. In 2020 hebben we 144% meer organische bezoekers behaald.

Ook met eRocket op missie?

Heb jij vragen over de manier waarop wij online marketing transparant maken? Of wil je meer weten over onze werkwijze bij Bioflora? We gaan ook graag met jou op missie.