Polyestershoppen

Polyestershoppen is de grootste Nederlandse webshop op het gebied van polyester. In deze webshop vind je alles op het gebied van polyester, epoxy, lakken en verven. Met de uitmuntende service en snelle levering is Polyestershoppen.nl een topper onder de webshops.

Eigenaar Kees Schepers had al een tijd het gevoel dat hij meer uit zijn Google Ads campagnes kon halen. Na enkele gesprekken bij diverse online marketing bureaus werd de keuze voor eRocket gemaakt. De kennis en directe aanpak van de Google Ads campagnes waren de doorslag om met ons in zee te gaan. Ook het feit dat je bij ons geen lange abonnementsperiode afneemt, gaf direct de mogelijkheid om te proeven aan onze Multi Funnel werkwijze.

Vanwege de vooraf geformuleerde doelstelling, een verhoging van de omzet vanuit Google Ads, hebben wij ons bij de Multi Funnel strategie voornamelijk gefocust op het online adverteren. Samen met Polyestershoppen hebben we continu advertenties verbeterd en campagnes beter ingericht.

Doordat de positie van advertenties ook wordt bepaald door de kwaliteit van de pagina waar naar wordt gelinkt, hebben we deze Google Ads werkzaamheden versterkt met zoekmachine optimalisatie en conversie optimalisatie.

Door het budget slim in te zetten hebben wij voor een Google Ads besparing van €1.000,- per maand gezorgd! De doelstelling is gerealiseerd en samen met Polyestershoppen werken we nu aan een volgende stap.

-53% Kosten per conversie

+78% Aantal conversies

+185% Organisch websiteverkeer

Meer weten?

Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf kan opleveren?

Spreek ons aan op de chat of neem contact met ons op via 076 782 05 60.

Kees Schepers
Eigenaar

“eRocket is een van de weinige bedrijven die je met een vrijblijvende benadering proberen verder te helpen in je marketing strategie.”


  Contact

  Ben je geïnteresseerd in deze case en wil je meer informatie over de mogelijkheden van Multi Funnel Marketing? Vul dan het formulier in.

  Liever bellen of mailen?

  Bel je graag, stuur je liever een mailtje of heeft een face-to-face afspraak jouw voorkeur? Neem contact op met Bram Clarijs.
  Bram Clarijs

  eRocket
  Zinkstraat 1
  4823 AD Breda
  076 782 05 60
  info@erocket.nl

  Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf kan opleveren? Neem contact met ons op!

  eRocket heeft 33 beoordelingen van klanten en heeft een beoordeling van 4,8 uit 5.