Lokale SEO strategie

Kan jouw lokale onderneming wel een boost gebruiken?

Waarom is lokale SEO zo belangrijk?

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie. Zoals de naam al doet vermoeden focust lokale SEO zich op de regio rondom jouw bedrijf. Met lokale SEO vergroot je de online naamsbekendheid in de regio waar het bedrijf zit. Het grootste focuspunt van lokale SEO is dat jouw bedrijf zichtbaar is voor mensen uit de buurt die interesse hebben in jouw product of dienst. Lokale vindbaarheid dus. 

Start met lokale SEO

Je wilt dus lokaal beter vindbaar zijn, op welke zoekwoorden leg jij de focus? Heeft jouw bedrijf een Google Mijn Bedrijf pagina? Is jouw Google Mijn bedrijf pagina geoptimaliseerd? Verzamel jij al genoeg reviews? 

Wij denken vanuit een lokale strategie. Dit betekent dat we ons richten op jouw locatie. Daarna breiden we uit naar relevante locaties nabij. Op deze manier bouwen we aan jouw online vindbaarheid.

Onze artikelen over lokale SEO strategie

Het belang van Google Mijn Bedrijf

Het is voor elke onderneming belangrijk om de Google Mijn Bedrijf pagina goed in te stellen. Zo kan je onder andere de openingstijden, een adres, een website link en een telefoonnummer toevoegen. Dit helpt Google jouw bedrijf beter begrijpen. Ook hecht Google veel waarde aan de reviews die hier achter gelaten worden. Een geoptimaliseerde Google Mijn Bedrijf pagina verbetert zowel de klantervaring als jouw SEO positie.


Ben jij klaar om jouw bedrijf een online boost te geven? Wij werken graag met jou samen en zijn klaar om grote stappen te maken.

Lokale SEO strategie

Wil jij beginnen met lokale SEO?

Wij vergroten graag jouw online vindbaarheid! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.