Meer nieuwe leden voor sportschool De Helden van 076

De Helden is dé prive sportschool van Breda. Met Personal Training, Small Group Training en Duo Training helpt De Helden jou om fitter en sterker te worden. Op de prachtige locatie worden nieuwe helden verwelkomd in een gemoedelijke sfeer. Bij De Helden voel je je thuis.

SEO

De samenwerking met eRocket is gestart met de focus op een betere vindbaarheid in Google. Met sterke pagina’s over de verschillende trainingen, goede interne linkbuilding, veel blogs om kennis te tonen en een gebruiksvriendelijke website-indeling klommen we snel. Al na 3 maanden kwamen we in de top 3 terecht op onze belangrijkste zoekwoorden. Vrij uniek voor een nieuwe website, maar we kregen het voor elkaar. Inmiddels zijn we op de belangrijkste zoekterm (480 zoekopdrachten per maand) gestegen van positie 28 naar positie 2!

SEA

Om een nog groter aandeel te krijgen in Google, hebben we ook Google Ads ingezet. Met een relatief klein dagbudget hebben we hier nieuwe Helden mee kunnen werven. Met een specifieke targeting en tweewekelijks bijsturen hebben we mooie resultaten behaald. Dit laat maar zien dat je geen honderden euro’s per maand hoeft te investeren in Google Ads om resultaat te behalen.

De toekomst

Wij gaan nog meer stappen zetten om De Helden verder te laten groeien. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan even contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Online marketing personal training Online marketing sportschool