+74% organische vindbaarheid

+24% conversies

24% meer conversies met boomkwekerij Maas Plant

Een organische groei van 74% en 24% meer conversies in zes maanden: mooie cijfers en daar doen we het voor!

25% meer conversies

Sinds december 2020 werkt eRocket samen met Maas Plant. Maas Plant is een groothandel voor bomen en planten uit Zundert. Samen met eigenaar Jacko Maas werken we aan een betere vindbaarheid in Google en bovenal: het realiseren van meer contactaanvragen.

In het eerste halfjaar van 2023 signaleren we een organische groei van 74,4% ten opzichte van dezelfde periode in 2022. Daaruit voort komt een stijging van 25% in conversies. Maandelijks wordt de website nu verrijkt met geoptimaliseerde content en blogartikelen. Hiermee wordt de autoriteit van de website stap voor stap verbeterd.

B2B en B2C

In juni 2023 heeft Maas Plant een vernieuwde website gekregen. Met een moderne uitstraling en goede technologie zijn we klaar voor de toekomst. We hebben met de nieuwe website de mogelijkheid gekregen om een particuliere aanvraag te onderscheiden van een zakelijke aanvraag. Deze data is onwijs waardevol om op bij te sturen.

Naast SEO wordt ook Google Ads ingezet. Met Performance Max campagnes zijn we full funnel zichtbaar bij de doelgroep van Maas Plant. Op naar een mooie tweede helft van het jaar. Daarin hebben we plannen om de online marketing werkzaamheden uit te breiden naar andere landen. Maas Plant exporteert namelijk veel naar het buitenland dus daar liggen veel kansen!

VormbomenSiergras