Succes met
LinkedIn marketing

Meer zichtbaarheid en leads uit het zakelijke netwerk via LinkedIn marketing

Waarom LinkedIn marketing?

In Nederland zit het overgrote deel van de professionals op LinkedIn. Het is het grootste B2B social media platform ter wereld. 

Via LinkedIn is het mogelijk om bij bedrijven binnen te komen waar je anders niet binnen komt. Het kan jouw zichtbaarheid onder de doelgroep vergroten en het kan je direct in contact brengen met leads.

Maar hoe pak je dat aan? En wat kan het jouw bedrijf opleveren? Op deze pagina hebben we alles rondom LinkedIn marketing op een rijtje gezet.

Een vliegende start maken

Bij aanvang analyseren we de LinkedIn bedrijfspagina en belangrijkste persoonlijke profielen in jouw organisatie. We presenteren quick wins, geven een LinkedIn training en gaan om de tafel om de doelstelling met LinkedIn marketing te versterken. 

Op LinkedIn kan je succes krijgen via je bedrijfspagina en je persoonlijke profiel. We hebben bij eRocket diverse blogartikelen geschreven op LinkedIn marketing, dus daar kan je je vliegende start mee maken. 

Onze artikelen over LinkedIn

LinkedIn als onderdeel binnen onze strategie

LinkedIn is bij ons een onderdeel van onze complete strategie. We werken vanuit een doelstelling, zoals “X aantal leads” of “X% meer omzet”. Op basis van die doelstelling optimaliseren we alle kanalen.

LinkedIn is in sommige gevallen 1 van de belangrijkste onderdelen. Het werkt goed in de B2B markt, waardoor het bij dergelijke projecten belangrijk is.

Ben je klaar voor een boost op LinkedIn? Neem contact met ons op.

Pinterest marketing

Klaar voor de LinkedIn marketing launch?

Starten met LinkedIn marketing? Wij helpen je graag. Stuur ons een berichtje en we bespreken graag de mogelijkheden voor jouw LinkedIn-profiel

Ready to launch?

Wil jij weten wat LinkedIn marketing kan doen voor jouw bedrijf? Wij zetten alles over LinkedIn op een rij voor je.