Zoekmachine optimalisatie

Door eRocket in Breda

Jouw potentiële klanten zoeken online in zoekmachines zoals Google en Bing. Om deze reden is het belangrijk om goed vindbaar te zijn op de gratis topposities.

Met zoekmachine optimalisatie (SEO) wordt jouw website beter vindbaar in Google en trek je meer bezoekers. Bij eRocket hebben we veel ervaring met SEO en zetten we het in binnen onze complete online marketing strategie: Multi Funnel Marketing.

Wil je weten wat je met SEO & Multi Funnel Marketing kan bereiken? Neem contact met ons op en wij kijken waar de kansen liggen!

Zoekmachine optimalisatie in Breda

Doelstelling bepalen

We starten zoekmachine optimalisatie (SEO) altijd met het vaststellen van jouw online doelen. Wat wil je bereiken? Op basis hiervan kunnen we een plan opstellen.

Zoekwoordenonderzoek

Met een zoekwoordenonderzoek krijgen we inzicht in de termen waar jouw potentiële klanten op zoeken. Ook worden hierin je huidige posities meegenomen.

Website optimaliseren

Wij voeren continu verbeteringen door op jouw website om beter vindbaar te worden. Ook letten we op de tone-of-voice en uitstraling die passen bij jouw bedrijf.

Zoekmachine optimalisatie bij eRocket in Breda

 

Zoekmachine optimalisatie, ook wel search engine optimization, bestaat uit het optimaliseren van diverse onderdelen om een website beter vindbaar te maken. Bij eRocket vallen hier verschillende werkzaamheden onder.

Zo starten we met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek om de huidige situatie en de potentie van de website in kaart te brengen. Vervolgens gaan we op basis hiervan met je website aan de slag.

Met content marketing zorgen we ervoor dat teksten worden geschreven en geoptimaliseerd, zodat deze bijdragen aan de vindbaarheid. Dit houdt in dat teksten worden geschreven rondom bepaalde zoektermen waar je doelgroep op zoekt. Bij het schrijven en plaatsen van de teksten wordt ook gekeken naar technische vereisten, zodat alles helemaal goed staat! Inhoudelijk bespreken we de teksten met jou, zodat de teksten ook aansluiten op de rest van de website.

Een  belangrijk onderdeel voor de vindbaarheid is linkbuilding. Met linkbuilding wordt gelinkt vanaf diverse domeinen (websites) naar jouw website. Dit zorgt ervoor dat je een sterker domein krijgt. Dit doen we onder andere door het plaatsen van links op bepaalde websites en startpagina’s, maar ook door het schrijven van kwalitatieve blogartikelen op andere domeinen.

Uiteraard zorgen we er bij eRocket voor dat er met een volledige strategie gewerkt wordt om jouw doelstelling te behalen. Naast content marketing en linkbuilding is er bijvoorbeeld ook oog voor conversie optimalisatie. Daarbij kijken onze specialisten naar de indeling van je website: welk pad leggen bezoekers af en hoe kunnen zij nog meer gestimuleerd worden om bezoekers om te zetten in leads of klanten? Experimenten worden opgezet en geanalyseerd om te testen wat het beste werkt op jouw website.

Niet alleen voor zoekmachine optimalisatie ben je bij ons bureau in Breda aan het juiste adres. Wij helpen je graag met alle onderdelen van online marketing met onze strategie Multi Funnel Marketing.

eRocket-online-marketing

Wie zijn wij? Wij zijn eRocket, een gespecialiseerd online marketing bureau uit Breda! Ons team bestaat uit 10 enthousiaste online marketing specialisten. Al onze online marketeers zijn allround opgeleid en kunnen je daarom met alle onderdelen helpen. Je kunt bij ons terecht voor SEO, SEA, Social Media marketing en e-mail marketing. Al deze onderdelen combineren wij in onze unieke Multi Funnel Marketing strategie.

Voordelen van werken met eRocket? Je hebt rechtstreeks en regelmatig contact met ons specialisten en altijd inzicht in resultaten en werkzaamheden in je eigen eRocket Dashboard. Transparantie en contact zijn namelijk erg belangrijk voor ons. Daarnaast weet je zeker dat er alles aan gedaan wordt om jouw doelstelling te behalen!

Ook beter scoren in Google?

Wil je weten wat zoekmachine optimalisatie voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op via het formulier. We ontvangen je graag een keer op ons kantoor in Breda om je meer te vertellen over onze strategie.

Je kunt ons ook direct bellen op 076 782 0560 of aanspreken via de chat.