451%

meer transacties

1294%

meer opbrengst via organisch verkeer

15741%

meer opbrengst via socials

575% meer e-commerce omzet voor Exxcellent

Exxcellent is een Nederlands plussize kledingmerk voor vrouwen met een passie voor mode. Ze zijn onderdeel van de C&S Fashion Group, een familiebedrijf dat in 2004 is opgericht. Exxcellent heeft haar eigen team van ontwerpers en streeft ernaar om ieder seizoen weer de mooiste collectie te creëren.

‘Life’s too short to wear boring clothes, dress Exxcellent’

Vliegende start met Multi Funnel Marketing

eRocket zet een complete Multi Funnel Marketing Strategie in voor Exxcellent. We hebben SEO ingezet op de belangrijkste categoriepagina’s. Dit heeft geresulteerd in een omzetstijging van 1300% via SEO. De SEA structuur is herzien en deze blijven we wekelijks optimaliseren om een zo hoog mogelijke tROAS te realiseren. Daarnaast adverteren we actief op Instagram, Facebook en Pinterest zodat we in alle fases van de customer journey aanwezig zijn. Een stijging van 16.000% in omzet is het directe resultaat van deze werkzaamheden.

Dit jaar zijn we begonnen met email marketing automation om misgelopen omzet terug te halen. En met succes! Ondertussen is emailmarketing één van de grootste kanalen voor Exxcellent.

Transparante samenwerking

Exxcellent is een perfect voorbeeld van hoe wij graag samenwerken met onze klanten. Goede communicatie, vertrouwen en een groeistrategie op maat. In de afgelopen jaren hebben we Multi Funnel Marketing helemaal mogen uitrollen en benutten we alle nieuwe kansen in de markt! Door het toepassen van deze strategie voor Exxcellent hebben we hele mooie resultaten mogen verwezenlijken:

  • SEA: 547% meer opbrengst
  • Social: 15.741% meer opbrengst
  • SEO: 1294% meer opbrengst
  • Direct: 177% meer opbrengst
  • Opbrengst totaal: 575% meer opbrengst
  • 451% meer transacties

Wil jij ook als een raket gaan?

Wij gaan in de toekomst nog meer stappen zetten om Exxcellent verder te laten groeien. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij denken graag met je mee.