eRocket Dashboard

24/7 inzicht in de werkzaamheden en resultaten

Al onze klanten hebben toegang tot het eRocket Dashboard. In deze online marketing tool laten we jouw statistieken zien, krijg je inzicht in onze werkzaamheden en zie je hoe goed de belangrijkste trefwoorden in Google scoren.

Wij vinden transparantie erg belangrijk. Met het eRocket Dashboard heb je altijd inzicht in de resultaten die we samen bereiken.

De voordelen van het eRocket Dashboard:

 • Altijd inzicht in de werkzaamheden die wij uitvoeren;
 • Overzicht van de ranking van jouw zoektermen in Google;
 • Social media statistieken in één overzicht;
 • Duidelijk in beeld waar de conversies vandaan komen.

Ben je klant bij ons? Hierbij de inloglocatie van ons eRocket Dashboard

De meest actuele statistieken

In de eRocket Manager zie je altijd recente websitestatistieken, de posities van trefwoorden en social media statistieken.

Inzicht in de werkzaamheden

We laten in de eRocket Manager exact zien welke werkzaamheden we gedaan hebben. Op die manier is online marketing geen black box meer.

Online marketing dashboard

In ons handige online marketing dashboard heb je een duidelijk overzicht van het project dat we samen aan het uitvoeren zijn.


  Ook meer inzicht krijgen?

   

  Wil je ook inzicht krijgen in de huidige posities van zoekwoorden in Google of wil je zien welke online marketing werkzaamheden jouw bureau uitvoert?

  Neem dan contact met ons op door het formulier in te vullen. Je kunt ons ook direct bellen op 076-7820560 of ons aanspreken via de chat.