StrayShop

StrayShop is een webshop voor voetbaltafels, tafeltennistafels, pooltafels, krachtstations en meer voor zowel thuis als professioneel gebruik. Ze hebben een breed assortiment tegen scherpe prijzen en daarnaast een zorgvuldige snelle levering.

 

De samenwerking tussen StrayShop en eRocket is gestart met het feit dat de verkopen teruggelopen waren en ze wilden terug naar het eerdere niveau. Na een quick scan van de huidige situatie zagen we veel verbeterpunten op zowel SEO als SEA gebied. Met het doorvoeren van quick wins en wekelijkse optimalisaties hebben we 32% meer websitebezoekers gegenereerd, alsmede 20% meer opbrengst en 102% meer bestellingen.

eRocket werkt bij StrayShop met een complete Multi Funnel Marketing strategie. Het belangrijkste onderdeel bij StrayShop is SEA. Met efficiënte Search, Shopping en Displaycampagnes bereiken we de juiste doelgroep. Door korte lijntjes met StrayShop en de campagnes wekelijks te optimaliseren hebben we het aantal bestellingen laten toenemen. Zo hebben we binnen zes maanden een stijging van 255% in aankopen via Google Ads Display gegenereerd.

 

Naast SEA hebben we ook zoekmachine optimalisatie ingezet voor een goede vindbaarheid van de website op de belangrijkste zoekwoorden in Google. Door middel van de juiste woorden te laten scoren in Google hebben we een stijging van bijna 75% in het aantal aankopen via organisch verkeer gerealiseerd. Om de naamsbekendheid te vergroten hebben we social media ingezet en worden er ook social media advertenties ingezet om de verkoop een boost te geven.

+32% Websitebezoekers

+20% Opbrengst

+102% Bestellingen

Meer weten?

Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf kan opleveren?

Spreek ons aan op de chat of neem contact met ons op via 076 782 05 60.


  Contact

  Ben je geïnteresseerd in deze case en wil je meer informatie over de mogelijkheden van Multi Funnel Marketing? Vul dan het formulier in.

  Liever bellen of mailen?

  Bel je graag, stuur je liever een mailtje of heeft een face-to-face afspraak jouw voorkeur? Neem contact op met Bram Clarijs.
  Bram Clarijs

  eRocket
  Zinkstraat 1
  4823 AD Breda
  076 782 05 60
  info@erocket.nl

  Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf kan opleveren? Neem contact met ons op!

  eRocket heeft 33 beoordelingen van klanten en heeft een beoordeling van 4,8 uit 5.