102%

meer bestellingen

32%

meer websitebezoekers

75%

meer organisch verkeer

102% meer bestellingen met StrayShop

StrayShop is een webshop voor voetbaltafels, tafeltennistafels, pooltafels, krachtstations en meer voor zowel thuis als professioneel gebruik. Ze hebben een breed assortiment tegen scherpe prijzen en daarnaast een zorgvuldige snelle levering.

Online marketing Strayshop

 

De samenwerking tussen StrayShop en eRocket is gestart met het feit dat de verkopen teruggelopen waren en ze wilden terug naar het eerdere niveau. Na een quick scan van de huidige situatie zagen we veel verbeterpunten op zowel SEO als SEA gebied. Met het doorvoeren van quick wins en wekelijkse optimalisaties hebben we 32% meer websitebezoekers gegenereerd, alsmede 20% meer opbrengst en 102% meer bestellingen.

Resultaat van online marketingeRocket werkt bij StrayShop met een complete Multi Funnel Marketing strategie. Het belangrijkste onderdeel bij StrayShop is SEA. Met efficiënte Search, Shopping en Displaycampagnes bereiken we de juiste doelgroep. Door korte lijntjes met StrayShop en de campagnes wekelijks te optimaliseren hebben we het aantal bestellingen laten toenemen. Zo hebben we binnen zes maanden een stijging van 255% in aankopen via Google Ads Display gegenereerd.

 

Online marketing voor webshop

Naast SEA hebben we ook zoekmachine optimalisatie ingezet voor een goede vindbaarheid van de website op de belangrijkste zoekwoorden in Google. Door middel van de juiste woorden te laten scoren in Google hebben we een stijging van bijna 75% in het aantal aankopen via organisch verkeer gerealiseerd. Om de naamsbekendheid te vergroten hebben we social media ingezet en worden er ook social media advertenties ingezet om de verkoop een boost te geven.