Multi Funnel marketing

Onze strategie

eRocket maakt gebruik van Multi Funnel marketing. Met deze zelfontwikkelde strategie onderscheiden wij ons van andere online marketing bureaus.

Multi Funnel marketing: alle online marketing kanalen optimaliseren om een doelstelling te halen.

De middelen die we kiezen zijn dus afhankelijk van jouw doel. We zetten zoekmachine optimalisatie in voor een goede vindbaarheid en adverteren (SEA) om snel een toppositie in Google te verkrijgen. Ook richten we social media in en gebruiken we remarketing.

Snel schakelen en een fijne samenwerking: dat is waar we bij eRocket voor gaan. De online marketing wereld verandert snel en daar willen we van profiteren. Om die reden heb je bij ons één aanspreekpunt. Zo kunnen we snel stappen zetten en weet je altijd bij wie je terecht kunt met vragen.

Ben jij klaar om jouw online doelen met ons te gaan verwezenlijken? Wij helpen je graag met Multi Funnel marketing.

Wil je bellen, stuur je liever een mailtje of heeft een face-to-face afspraak jouw voorkeur? Het kan allemaal! We horen graag van je!

Zoekmachine optimalisatie
(SEO)

Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd, is het verbeteren van een website waardoor je door zoekmachines zoals Google wordt gevonden.

Online adverteren
(SEA)

Online adverteren is één van de snelste en meest efficiënte manieren om (potentiële) klanten online te bereiken via Google Ads (AdWords) of Bing Ads.

Social media marketing
(SMM)

Met social media marketing werk je aan naamsbekendheid. Het is zeer geschikt om een gesprek met potentiële klanten aan te gaan.

eRocket

Multi Funnel marketing in de praktijk

Onze strategie werkt. Zo hebben wij al voor veel klanten met een slimme mix van SEO, SEA en social media marketing voor meer websitebezoekers en meer conversies gezorgd.

Wat jouw wensen ook zijn op het gebied van online marketing; met een Multi Funnel strategie behalen we zichtbaar resultaat.

Multi Funnel voor jouw bedrijf inzetten?

Wil je weten wat Multi Funnel marketing voor jou kan betekenen? Vul het formulier in en we kijken direct naar de online marketing kansen voor jouw bedrijf.

Je kan ons natuurlijk ook direct bellen op 076 782 0560 of ons aanspreken via de chat.