Multi Funnel Marketing

Onze strategie

eRocket maakt gebruik van Multi Funnel Marketing. Met deze zelfontwikkelde strategie onderscheiden wij ons van andere online marketing bureaus.

Multi Funnel Marketing: alle online marketing kanalen optimaliseren om een doelstelling te halen.

De middelen die we kiezen zijn afhankelijk van jouw doel. We zetten zoekmachine optimalisatie in voor een goede vindbaarheid en adverteren online om snel een toppositie in Google te verkrijgen. Deze strategie versterken we met social media.

Snel schakelen en een fijne samenwerking: dat is waar we bij eRocket voor gaan. De online marketing wereld verandert snel en daar willen we van profiteren. Om die reden heb je bij ons één aanspreekpunt. Zo kunnen we snel stappen zetten en weet je altijd bij wie je terecht kunt met vragen.

Ben jij klaar om jouw online doelen met ons te gaan verwezenlijken? Wij helpen je graag met Multi Funnel Marketing.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd, is het verbeteren van een website om hoger in Google te scoren.

Online adverteren (SEA)

Online adverteren (SEA) is één van de meest efficiënte manieren om potentiële klanten te bereiken. Dit kan o.a. via Google Ads.

Social media marketing (SMM)

Met social media marketing (SMM) werk je aan naamsbekendheid, laat je meer van je bedrijf zien en ga je in gesprek met (potentiële) klanten.

Multi Funnel team eRocket

Multi Funnel marketing in de praktijk

Onze strategie werkt. Zo hebben wij al voor veel klanten met een slimme mix van SEO, SEA en social media marketing voor meer websitebezoekers en meer conversies gezorgd.

Wat jouw wensen ook zijn op het gebied van online marketing; met een Multi Funnel strategie behalen we zichtbaar resultaat.

Multi Funnel voor jouw bedrijf inzetten?

Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op en we kijken direct naar de online marketing kansen voor jouw bedrijf.