BaronieGlas

BaronieGlas is de glashandel en glaszetter van Breda en omstreken. Al meer dan 25 jaar leveren en plaatsen zij alle soorten glas op maat. Het familiebedrijf is met name gespecialiseerd in het plaatsen van HR++ glas; een zeer kwalitatief type dubbel glas. Waar zij zich ook mee onderscheiden is de uitstekende service die zij bieden. Ze beschikken over vriendelijke glaszetters die alles achteraf keurig achterlaten. Bij eRocket worden we altijd erg blij als we naar de vele positieve Google Business reviews kijken van deze klant!

We hebben bij dit project in de afgelopen periode mooie resultaten geboekt. Bij BaronieGlas werken we uiteraard volgens onze Multi Funnel Marketing strategie. Bijna iedere pagina op de website is SEO-geoptimaliseerd en we voeren regelmatig optimalisaties door om alle content up-to-date te houden. Dit laat ook zeker resultaat zien: het aantal organische bezoekers per maand is gestegen met 40%. Daarnaast zien we maandelijks ook gemiddeld 40% meer offerte aanvragen vergeleken met vorig jaar. Met Google Ads hebben we gemiddeld 25% meer conversies gerealiseerd.

Maandelijks hebben we een afspraak met de eigenaren van BaronieGlas. Tijdens deze afspraken worden werkzaamheden geëvalueerd, statistieken doorgenomen en nog belangrijker: vervolgstappen bepaald. Doordat er maandelijks contact is, zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het bedrijf en kunnen we ondersteunen waar nodig. Zo helpen we regelmatig met het inrichten van vacatures in Indeed en Google for Jobs, maar schrijven we ook artikelen over de laatste ontwikkelingen in subsidiëring en wetgeving rondom glas. Zo gebruiken we de kennis van onze klanten en zetten we dit in om de vindbaarheid nog meer te verbeteren!

+40% Organische bezoekers

+40% Offerte aanvragen

+25% Conversies in Google Ads

Meer weten?

Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf kan opleveren?

Spreek ons aan op de chat of neem contact met ons op via 076 782 05 60.


  Contact

  Ben je geïnteresseerd in deze case en wil je meer informatie over de mogelijkheden van Multi Funnel Marketing? Vul dan het formulier in.

  Liever bellen of mailen?

  Bel je graag, stuur je liever een mailtje of heeft een face-to-face afspraak jouw voorkeur? Neem contact op met Bram Clarijs.
  Bram Clarijs

  eRocket
  Zinkstraat 1
  4823 AD Breda
  076 782 05 60
  info@erocket.nl

  Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf kan opleveren? Neem contact met ons op!

  eRocket heeft 33 beoordelingen van klanten en heeft een beoordeling van 4,8 uit 5.