40%

meer offerte aanvragen

25%

meer leads uit Google Ads

40%

meer organisch verkeer

40% meer offerte aanvragen met BaronieGlas

BaronieGlas is de glashandel en glaszetter van Breda en omstreken. Al meer dan 25 jaar leveren en plaatsen zij alle soorten glas op maat. Het familiebedrijf is met name gespecialiseerd in het plaatsen van HR++ glas; een zeer kwalitatief type dubbel glas. Waar zij zich ook mee onderscheiden is de uitstekende service die zij bieden. Ze beschikken over vriendelijke glaszetters die alles achteraf keurig achterlaten. Bij eRocket worden we altijd erg blij als we naar de vele positieve Google Business reviews kijken van deze klant!

Als een raket met SEO en SEA

We hebben bij dit project in de afgelopen periode mooie resultaten geboekt. Bij BaronieGlas werken we uiteraard volgens onze Multi Funnel Marketing strategie. Bijna iedere pagina op de website is SEO-geoptimaliseerd en we voeren regelmatig optimalisaties door om alle content up-to-date te houden. Dit laat ook zeker resultaat zien: het aantal organische bezoekers per maand is gestegen met 40%. Daarnaast zien we maandelijks ook gemiddeld 40% meer offerte aanvragen vergeleken met vorig jaar. Met Google Ads hebben we gemiddeld 25% meer conversies gerealiseerd.

Geen black box

Maandelijks hebben we een afspraak met de eigenaren van BaronieGlas. Tijdens deze afspraken worden werkzaamheden geëvalueerd, statistieken doorgenomen en nog belangrijker: vervolgstappen bepaald. Doordat er maandelijks contact is, zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het bedrijf en kunnen we ondersteunen waar nodig. Zo helpen we regelmatig met het inrichten van vacatures in Indeed en Google for Jobs, maar schrijven we ook artikelen over de laatste ontwikkelingen in subsidiëring en wetgeving rondom glas. Zo gebruiken we de kennis van onze klanten en zetten we dit in om de vindbaarheid nog meer te verbeteren!