Jouw online marketing bureau

in Breda

Een passende strategie

eRocket is een allround online marketing bureau uit Breda. Wij creëren voor ieder bedrijf, klein of groot, een passende online marketing strategie. eRocket werkt graag samen met jou, zodat wij een goed beeld krijgen van jouw bedrijf, je klanten en de markt.

Wij creëren optimaal rendement door alle relevante online kanalen met elkaar te combineren. Uit jarenlange ervaring blijkt namelijk dat de combinatie van SEO, SEA en social media marketing het meeste oplevert voor jouw bedrijf in Breda.

Deze strategie noemen we bij eRocket Multi Funnel marketing.

Reaching new heights

Reaching new heights. Daar gaan we voor. Onze online marketeers kijken namelijk verder dan een hoge positie in Google. We creëren een complete online marketing strategie die werkt. In die strategie combineren we SEO, SEA en social media marketing en bekijken we maandelijks waar het meeste rendement te behalen is.

Wij vinden het belangrijk dat de resultaten van onze werkzaamheden inzichtelijk zijn. Om die reden hebben we zelf een dashboard ontworpen, waarin je 24/7 kunt bekijken welke werkzaamheden wij gedaan hebben en wat dit heeft opgeleverd. Onze online marketeers komen graag bij jou langs om te sparren over de mogelijkheden.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie, afgekort tot SEO, is het verbeteren van een website waardoor je in zoekmachines zoals Google vindbaar wordt.

Online adverteren
(SEA)

Online adverteren is één van de snelste en meest efficiënte manieren om (potentiële) klanten online te bereiken via zoekmachines zoals Google en Bing.

Social media marketing (SMM)

Met social media marketing werk je aan naamsbekendheid. Social media is zeer geschikt om het gesprek met potentiële klanten aan te gaan.

Multi Funnel marketing

Is jouw bedrijf uit Breda klaar om te groeien? Onze maatwerk online marketing strategie gaat je daarbij helpen. eRocket maakt gebruik van Multi Funnel marketing. Met deze zelfontwikkelde strategie onderscheiden wij ons van andere online marketing bureaus in de omgeving van Breda.

Wij denken niet vanuit een middel, maar altijd vanuit een doelstelling. Het is namelijk vaak niet het hoofddoel om op één in Google te staan, maar om meer leads te genereren. Om die doelstelling te behalen, maken we een combinatie van de beste online marketing kanalen. Samen met jou bepalen we de strategie. Zo benutten we onze kennis van online marketing én jouw kennis van de markt.

Ben je benieuwd wat wij met Multi Funnel marketing bereikt hebben voor onze andere klanten in Breda? Onze specialisten vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Online marketing in Breda

De online marketing middelen die wij inzetten voor jouw bedrijf in Breda zijn afhankelijk van jouw doelen. We zetten SEO (zoekmachine optimalisatie) in voor een betere online vindbaarheid en adverteren in Google en Bing (SEA) om snel een toppositie te verkrijgen. Om in gesprek te blijven met je klanten richten we social media in en benutten we de mogelijkheden van remarketing.

Wil jouw bedrijf in Breda ook meer rendement uit online marketing realiseren? Wij gaan graag met je in gesprek. Samen bepalen we de doelstelling en maken we een kalender.

Afhankelijk van het pakket dat je kiest, hebben we wekelijks, tweewekelijks of maandelijks contact over de resultaten. Geen automatische maandelijkse rapportage dus, maar écht contact met één contactpersoon. Zo leren we elkaar beter kennen en halen we het beste uit onze samenwerking.

Onze klanten

Wij zetten Multi Funnel marketing in voor zowel MKB(+) bedrijven als nationale ondernemingen in omgeving Breda.

Onze passie

Wij worden blij van een duurzame samenwerking, ambitieuze ondernemers en natuurlijk goede resultaten.

Koffie?

Wij drinken graag een kop koffie met jou in Breda om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken.


    Contact met eRocket

     

    Ben jij klaar om jouw online doelen met ons te gaan verwezenlijken? Wij helpen jouw bedrijf in Breda graag met Multi Funnel marketing. Wil je bellen, stuur je liever een mailtje of heeft een face-to-face afspraak jouw voorkeur? Het kan allemaal! We horen in ieder geval graag van je!