36,4%

meer aanmeldingen voor gratis spreekuur

50%

meer organisch verkeer sinds start project

214,3%

meer ingevulde contactformulieren in 2022

36,4% meer aanmeldingen voor gratis spreekuur voor Advocaat in Breda

Advocaat in Breda is een initiatief van Stephane van Gassen. Hij is een advocaat gespecialiseerd in arbeidsrecht en ontslagrecht. Zijn doel is om jou als werknemer of werkgever op een snelle en toegankelijke manier te helpen als je te maken krijgt met een ontslagsituatie of ander arbeidsrechtelijk probleem. Zijn kantoor is gevestigd in Breda.

Online boost met Multi Funnel Marketing

Voor Advocaat in Breda zetten wij voornamelijk SEO & SEA in. Met als doel om meer aanmeldingen te genereren voor zijn gratis spreekuur. Sterke, converterende landingspagina’s worden afgewisseld met luchtige blogs, technische optimalisaties, interne linkstructuur, linkbuilding en sinds kort een vernieuwde website. Dit wordt gecombineerd met opvallende advertenties. Dat is wat wij in een notendop uitvoeren voor deze leuke klant in Breda. Met als resultaat 36,4% meer aanmeldingen voor het gratis spreekuur in 2022.

Betere vindbaarheid

De samenwerking met ons is gestart om de vindbaarheid in Google te verbeteren. Door de lokale SEO strategie toe te passen, realiseerden wij verschillende effectieve landingspagina’s. Sterke pagina’s die de vindbaarheid in de regio verbeteren. Door continu de gezondheid van de website te monitoren, interne linkstructuur aan te passen en nieuwe SEO kansen te grijpen, realiseerden wij een stijging van het organisch verkeer met 50%.

Online advertenties

Online advertenties worden ingezet om SEO te versterken. Betere vindbaarheid dus. We maken gebruik van zoekadvertenties, remarketing en een performance max campagne gericht op leadgeneratie.

Vooruitblik

Wij blijven samen doorgroeien met Advocaat in Breda. Hiervoor blijven we continu op zoek naar innovatieve ideeën om de doelstelling te behalen. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan even contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Online marketing advocaat in Breda