84%

doelstelling overtroffen

104%

meer verkoop van Iphone

107%

meer omzet uit België

Verkoopmijntelefoon.nl maakt het simpel, veilig en zonder gedoe om je telefoon te verkopen. Maar Verkoopmijntelefoon.nl is dit jaar inmiddels verder gegroeid dan alleen telefoons; je kunt nu ook andere apparaten zoals consoles, tablets, MacBooks, watches en meer verkopen. Met de handige tool bereken je direct de waarde, kun je CO2-neutraal en gratis verzenden en ontvang je het geld al binnen 24 uur na ontvangst. En het beste van alles? Bij elke bestelling die wordt geplaatst, planten ze één boom, waardoor je niet alleen helpt bij het verminderen van e-waste, maar ook bij het vergroenen van de wereld!

Doelstellingen 2023 overtroffen mede dankzij SEA en SEO

Vanaf het begin van het project hadden we mooie doelstellingen voor 2023. Dankzij een sterke groei met SEA en SEO binnen de Multi Funnel Marketing strategie hebben we samen deze doelen niet alleen behaald, maar zelfs overtroffen.

Doelstellingen 2023 percentage overtroffen van de doelstelling:

  • Doelstelling Q1: +143%
  • Doelstelling Q2: +72%
  • Doelstelling Q3: +31%
  • Doelstelling Q4: +121%

 

Totale doelstelling in 2023: +84%

Doelstelling iPhone

We blijven samen met de klant goed kijken naar verbeterde tussentijdse doelstellingen of het verbeteren van categorieën die het meest waardevol voor hem zijn. Halverwege 2023 hebben we afgesproken om het aantal verkopen van iPhones te verbeteren. En dit is gelukt, waarbij we in het tweede half jaar een procentuele stijging van 108% hebben gerealiseerd.

Verkoopmijntelefoon.nl - referentie eRocket

2024 op naar een mooi goed jaar

Dit jaar hebben we weer mooie ambitieuze doelstellingen! We hebben onze doelen weer aangepast en specifieke doelstellingen voor België vastgesteld. Zo gaan we ons ook meer richten op het betreden van de Belgische markt. Een mooie doelstelling voor dit jaar.

In Q1 hebben we al een stijging van 107% gerealiseerd t.o.v. het jaar ervoor.

Fijne samenwerking

Het is een fijne en vooral ook leuke samenwerking, waarbij we samen met onze klant mooie nieuwe plannen hebben ontwikkeld. We zijn trots op de groei die we samen hebben bereikt. Op naar nog meer mooie en vooral groeiende jaren!