20% meer winst met Google Ads voor Pscallme

PScallme, opgericht in 2009, heeft zowel een webshop als boetiek waarin prachtige, handgemaakt sieraden worden verkocht. Deze sieraden stralen kwaliteit, luxe en vakmanschap uit. Dankzij deze unieke combinatie heeft PScallme in de loop der jaren een trouwe klantenkring opgebouwd.

Start van het project

In april 2023 zijn wij gestart met het project voor Pascal van de Bunte, eigenaresse van PScallme. Haar voornaamste doelstelling was het vergroten van de naamsbekendheid. Met dit doel voor ogen zijn wij voor PScallme aan de slag gegaan.

Google Ads

We zijn in mei gestart met Google Ads. We sturen hier bij op het realiseren van winst (POAS = profit on ad spend). Met de Branding, Search en Performance Max campagnes hebben we in de eerste maand 20% meer winst gedraaid. Moederdag heeft uiteraard ook een bijdrage geleverd aan dit mooie resultaat. Maar ook in juni realiseerden we een stijging van 15% in de winst t.o.v. de maanden daarvoor. Dit zijn resultaten waar wij heel tevreden over zijn!

Next step

Om door te groeien zijn we gestart met Meta advertenties (Facebook en Instagram). Hier richten we ons op zowel een warme als een koude doelgroep. De warme doelgroep bestaat uit mensen die al bekend zijn met het merk PScallme. De koude doelgroepen bevatten mensen die nog niet eerder van de webshop hebben gehoord. Binnen de koude campagne testen we met de Inverted Unicorn strategie. Het doel? Een niche creëren waardoor wij heel relevant zijn voor het deel van de doelgroep dat PScallme nog niet kent.

Ready to launch?

Onze samenwerking met PScallme heeft al indrukwekkende resultaten opgeleverd. Wij zouden eRocket niet zijn als we niet blijven testen om nóg betere resultaten te behalen. Wil je weten hoe we jouw merk kunnen versterken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!