Employer branding strategie

Een sterk werkgeversmerk dat nieuwe werknemers aantrekt en talenten vasthoudt. Dat kan met een employer branding strategie.

Employer branding strategie

Binnen de employer branding strategie versterken we jouw werkgeversmerk met als doel om meer personeel aan te trekken of juist om talenten te behouden. Alle activiteiten onder employer branding zijn gericht op een betere werkgeverspositie op de arbeidsmarkt. Dit blijft niet bij het gebruik van één kanaal. Juist de combinatie van meerdere kanalen zorgt voor een rode draad in jouw employer branding strategie. Precies wat wij bij eRocket graag doen. Met Multi Funnel Marketing. Gericht op jouw doelstelling.

Onze employer branding strategie

We zien in onze strategie voor een betere positionering op de arbeidsmarkt veel overeenkomsten met Multi Funnel Marketing. Jouw boodschap. Jouw positionering. Altijd naar de ideale doelgroep. Op meerdere kanalen. Samen stellen we het doel waar wij ons op focussen. Ken je jouw identiteit, doelgroep en je boodschap? Kom dan eens sparren met onze eRocketeers voor een vliegende start. Samen behalen we snel resultaat. Voor jouw bedrijf.

Onze artikelen over employer branding

5 aspecten van onze strategie

In onze employer branding strategie bespreken we graag de belangrijkste aspecten voor optimale employer branding. We geven antwoord op vragen als:

  • Wat is de identiteit van jouw bedrijf?
  • Wie is jouw ideale doelgroep?
  • Wat is de boodschap?
  • Hoe positioneren wij jouw merk?
  • Wat zijn de verwachtingen?

 

Naast onze kennis en ervaring met employer branding of recruitment marketing voeren wij nog veel meer uit. Met onze zelf ontwikkelde Multi Funnel strategie zetten we alle online marketing kanalen in om de beste resultaten te behalen. Meer bekendheid, meer websiteverkeer en meer conversies. We combineren SEO, SEA en social media om zo een snelle groei te realiseren.

Klaar om jouw online marketing raket te lanceren Stuur ons een berichtje!

employer branding strategie

Klaar voor een sterk werkgeversmerk?

Wil je dat we jouw kansen voor een employer branding strategie in kaart brengen? Stuur ons dan een berichtje! We maken voor jou een strategie op maat.