Alles over
e-commerce marketing

Verkoop jouw product

Waarom e-commerce marketing voor mijn webshop?

Online winkelen is al jaren populair en dit wordt zeker niet minder. Met onze e-commerce tips zorg jij voor een boost voor jouw webshop. Met SEO tips zorgen we dat jouw webshop goed zichtbaar is bij de oriënterende gebruiker. Via conversie optimalisatie zorg je voor een nog betere ervaring op de website én meer verkopen. Met SEA zet je jouw producten direct in de spotlight bij de juiste doelgroep. Maar hoe zet je deze kanalen effectief in? Op deze pagina zetten we alle e-commerce tips voor jouw webshop op een rij.  

Onze beste e-commerce tips

Een belangrijk tip voor e-commerce marketing, zorg dat je de juiste data meet! Krijg inzicht in hoeveel er in een winkelmandje wordt gedaan, hoeveel mensen het aankoopproces voltooien en hoeveel er afhaken. Meten = weten. Regelmatig schrijven wij blogartikelen over onze e-commerce tips. Op het gebied van adverteren, de beste analyse tools, conversie optimalisatie en meer. Hieronder zetten we alle tips op een rij voor je.

Waar we goed in zijn

Wij helpen je op weg naar meer

Service illustratie 01

Zoekmachine optimalisatie

Online vindbaar zijn. Hoger in Google scoren. Meer websitebezoekers. Meer gratis leads. Dat is zoekmachine optimalisatie.
Service illustratie 03

Online adverteren

Online adverteren is efficiënt. Snel de juiste doelgroep in de zoekmachines bereiken en volledige controle over je budget.
Service illustratie 02

Social media marketing

Naamsbekendheid vergroten en in contact blijven met jouw doelgroep. Hoe je dat doet? Met de juiste social media strategie.

Multi Funnel Marketing voor jouw webshop

Meer websitebezoekers en meer verkopen. Dat is het doel. We combineren de juiste kanalen om jouw doelgroep te bereiken en inspireren. We versterken de webshop door SEO, promoten de producten via SEA en vertellen jouw verhaal via social media.

 

Snelle en positieve resultaten halen we samen. Ready for take-off? Neem contact met ons op.

Onze artikelen over e-commerce marketing

ecommerce marketing

Missie geslaagd!

Lees meer over hoe het inzetten van e-commerce marketing jouw webshop helpt bij sky high resultaten.

Ready to launch?

Wil jij weten wat Pinterest marketing kan doen voor jouw bedrijf? Wij zetten alles over Pinterest op een rij voor je. Kom gerust in contact met onze specialisten