E-mail marketing.
Een effectief instrument.

E-mail marketing is een krachtig middel om je doelgroep te bereiken met een doelgerichte boodschap.

Wat is e-mail marketing?

E-mail marketing is het versturen van e-mails naar jouw doelgroep. Het doel is om met deze mails jouw doelgroep te activeren en naar je website te leiden. Nieuwe marketingkanalen blijven als paddenstoelen uit de grond schieten, maar e-mail marketing is nog steeds één van de meest converterende kanalen. Dit komt doordat je ontvangers een heel gerichte boodschap mee kunt geven. Voor veel bedrijven is dit een goudmijn die nog aangeboord moet worden. En wij kunnen je daarbij helpen!

De perfecte e-mail marketing strategie

Als allround online marketing bureau zetten wij ook e-mail marketing in voor onze klanten. Er is geen hapklare strategie die voor ieder bedrijf passend is. Aan de hand van jouw doelstellingen en doelgroep kiezen we de juiste mailing software en bepalen we hoe de funnel eruit komt te zien. Met de juiste strategie zorgen we ervoor dat jij conversies binnenhaalt.

Of het nu gaat om het aantrekken van nieuwe klanten of het stimuleren van huidige klanten. Met e-mail marketing word en blijf je top-of-mind bij je doelgroep. Zeker in combinatie met marketing automation is het een krachtig instrument.

Onze artikelen over e-mail marketing

Snel groeien met Multi Funnel Marketing

Zoals gezegd zijn wij een allround online marketing bureau, dus e-mail marketing is niet het enige wat we voor jou kunnen betekenen. Het is onderdeel van onze Multi Funnel strategie, waarbij we ook SEO, SEA en social media inzetten om zo snel mogelijk de beste resultaten te behalen.

 Klaar om jouw online marketing raket te lanceren? Stuur ons een berichtje!

zoekmachine optimalisatie met screaming frog

Stuur gerust een e-mail

Wil je dat we voor jou een e-mail marketing plan uitwerken? Stuur ons dan gerust een e-mail. 😉 Bellen mag natuurlijk ook. We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden in kaart te brengen. Samen groeien is wat wij het liefste doen!