50%

Meer opbrengst uit onze online campagnes

100%

Bezoekers in de webshop per maand

90%

Conversie ratio

Meer naamsbekendheid voor de nieuwe bedrijfsnaam HV Advies

Begin 2021 begon Huijbregts Vastgoedadvies aan een nieuwe missie. Ze kregen niet alleen een nieuwe website, maar ook een gloednieuwe naam: HV Advies. Daar moest natuurlijk een goed online marketing plan voor komen! Want met een nieuwe bedrijfsnaam komen verschillende uitdagingen om de hoek kijken. Denk bijvoorbeeld aan het genereren van naamsbekendheid, maar ook aan het opbouwen van kwaliteit en waarde van je website. Met een nieuwe URL neem je immers de opgebouwde waarde niet mee, waardoor je weer helemaal van voor af aan moet beginnen. Een frisse start in een nieuw jaar: een jaar waarin HV Advies nieuwe hoogtes wilt bereiken.

Als een raket met energielabel-aanvragen

HV Advies helpt zowel particulieren als bedrijven en gemeentes met vastgoedadvies op maat. De deskundige adviseurs kunnen verschillende rapporten opstellen die nodig zijn voor onder andere de bouw en/of restauratie van gebouwen óf voor koop/huurovereenkomsten. Het zijn gedreven mensen die snel en accuraat werken. Daarom is HV Advies de perfecte adviseur als het om vastgoed gaat!

Eén van de doelstellingen van HV Advies was het krijgen van meer aanvragen voor het opstellen van energielabels. Hier liggen immers veel kansen omdat het sinds 2021 niet meer mogelijk is voor particuliere woningbezitters om zelf online een energielabel op te stellen. Een Energielabel is nodig bij verkoop of verhuur van de woning. Naast het schrijven van een duidelijke landingspagina zijn we daarnaast direct begonnen met de inzet van Google Ads. Dat ging als een raket! Binnen een maand kreeg HV Advies zóveel aanvragen binnen dat ze zelfs personeel moesten aannemen om de administratie op orde te houden. Daarnaast levert HV Advies zelf ook zeer goed werk: zo’n 95% van alle online offerte-aanvragen wordt een daadwerkelijke lead!

Een krachtige samenwerking

Wij werken voor dit project niet alleen nauw samen met de medewerkers van HV Advies, maar ook met hun webbouwer: Dlogic. Door de korte lijntjes konden we snel schakelen om ervoor te zorgen voor het beste resultaat. Niet alleen voor de klanten van HV Advies, maar ook voor HV Advies zelf. Met de expertise  van HV Advies, de technische achtergrond van Dlogic en de online marketing kennis van eRocket vormen we een droomteam waarmee binnen 6 maanden al super goede resultaten hebben behaald. Én we zijn natuurlijk nog niet klaar! Er staat nog meer dan genoeg op de planning, dus die stijgende lijn gaan we zeker doorzetten. To the stars and beyond!