107%

meer organisch verkeer

40

inschrijvingen per maand gemiddeld

12

blogartikelen gelanceerd

107% meer organisch verkeer voor Tandartsenpraktijk Kiesz

Kiesz heeft twee vestigingen. Een tandartspraktijk in Oosterhout en een mondhygiënistenpraktijk in Breda. Bij Kiesz staat de zorg voor patiënten centraal en bieden ze moderne en vooruitstrevende tandheelkunde aan. Het doel? Tevreden patiënten die de praktijk met een glimlach verlaten. De mondgezondheid van elk gebit is belangrijk. Bij Kiesz streven ze niet alleen naar het oplossen van problemen in het gebit, maar juist ook de preventie hiervan. Die is net zo belangrijk.

Multi Funnel Marketing

We voeren onze Multi Funnel Marketing strategie uit voor Kiesz. Dat doen we al vanaf 2020. Daar zijn wij heel trots op! De doelstelling is het bereiken van de juiste doelgroep om meer inschrijvingen in beide praktijken te krijgen. Voorheen gebeurde dit in twee losse projecten per locatie. Tegenwoordig werken we vanaf één domein en zorgen we voor een constante stroom aan nieuwe inschrijvingen voor beide praktijken. We zetten SEO, SEA en SMM hiervoor in. Echte Multi Funnel Marketing dus.

Betere vindbaarheid via lokale SEO

De samenwerking met ons is gestart om de vindbaarheid in Google te verbeteren. Door de lokale SEO strategie toe te passen, realiseerden wij verschillende effectieve landingspagina’s. Sterke pagina’s die de vindbaarheid in de regio verbeteren. In combinatie met technische optimalisaties, interne linkstructuur, linkbuilding en het creëren van content via blogartikelen zijn we nu écht vindbaar met Kiesz. Zo hebben we in 2023 maar liefst 107% meer organisch verkeer gegenereerd en onder andere 12 interessante en actuele blogs gelanceerd.

Online advertenties

Met een klein budget genereren we nog meer vindbaarheid in Google door online advertenties in te zetten. Enkel gericht op de twee praktijken. De tandarts en de mondhygiënist. Wanneer de doelgroep spoed heeft of direct een afspraak wilt maken, komen onze advertenties goed uit de verf. Door SEO te combineren met SEA behalen we een mooie toestroom van nieuwe én terugkerende patiënten.

Vooruitblik

Wij blijven samen doorgroeien met Kiesz. Hiervoor blijven we continu op zoek naar innovatieve ideeën om de doelstelling te behalen. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan even contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Online marketing voor Kiesz