Online recruitment marketing

Slimme recruitment marketing met de juiste campagnes, employer branding & onze vakkennis.

Hoe zit online marketing recruitment in elkaar?

Voorheen zou een losse vacature volstaan voor de aanwas van nieuwe kandidaten. Door toenemende concurrentie, de huidige situatie op de arbeidsmarkt en de wensen van de potentiële werknemer is de huidige recruitment wereld altijd in beweging.

Zo ook online marketing. Daarom combineren we graag beide werelden tot een slimme strategie voor snel de perfecte kandidaat. De combinatie van SEO, SEA en social media zorgt voor de beste recruitment marketing. 

Complete online recruitment marketing strategie

Onze online recruitment marketing strategie is meer dan compleet. Wij zorgen voor een goede online vindbaarheid. Via organische zoekresultaten, Google For Jobs, online advertenties en het inzetten van social media. Alle kanalen moeten elkaar versterken tot een succesvolle employer branding strategie. Dit doen we samen. Met jou.

Wij zorgen ervoor dat de vacature zichtbaar is in elke fase van de reis die een werkzoekende aflegt. Zelfs als ze nog niet op zoek zijn, hebben ze jouw vacature al gezien.

Onze artikelen over recruitment marketing

De juiste kandidaat via Multi Funnel Marketing

We doen meer dan alleen online recruitment marketing. Met onze zelf ontwikkelde Multi Funnel strategie zetten we alle online marketing kanalen in om de beste resultaten te behalen. Meer bekendheid, meer websiteverkeer en meer conversies. We combineren SEO, SEA en social media om zo een snelle groei te realiseren.

Klaar om jouw online marketing raket te lanceren? Stuur ons een berichtje!

Succesvolle online recruitment marketing

Klaar voor online
recruitment marketing?

Wil je dat we jouw kansen voor online recruitment marketing in kaart brengen? Stuur ons dan een berichtje! We maken voor jou een strategie op maat.