Radius Fuel Solutions: “eRocket heeft impact op de groei van ons bedrijf”

Radius Fuel Solutions is dé tankpas leverancier van Nederland. Koen en Anne werken samen met Hanneke ter Mors, Marketing Manager van Radius, aan leadgeneratie campagnes. De samenwerking met eRocket is begonnen in 2021 en bevalt van beide kanten goed.

Marketing Manager Hanneke ter Mors over de samenwerking:

“Radius heeft tot op heden een uitstekende ervaring gehad in de samenwerking met eRocket. De samenwerking verloopt soepel en efficiënt door de efficiënte communicatie en de snelle reacties van eRocket op dringende vragen – voor ons getuigd dit ook van een oprechte toewijding aan klanttevredenheid.

De rapportages die eRocket aanbiedt, zijn duidelijk en overzichtelijk, waardoor het gemakkelijk is om onze vooruitgang te volgen en verbeterpunten te identificeren. Ook de vele adviezen en het delen van effectieve strategieën van eRocket hebben absoluut geholpen. De expertise en innovatieve benadering van het oplossen van problemen hebben echt waarde toegevoegd aan de samenwerking. Ze staan altijd klaar om mee te denken of te helpen, wat ons dan ook weer het vertrouwen geeft dat wij in bekwame handen zijn.

Samenvattend: eRocket heeft zeker impact op de groei van ons bedrijf. Wij kijken ernaar uit om deze succesvolle samenwerking in de toekomst voort te zetten!”

Open en betrokken

Ook Koen en Anne zijn enthousiast over de samenwerking met Radius. Betrokkenheid en openheid vinden zij het belangrijkste in een samenwerking. “Samen behalen we namelijk de beste resultaten. De band met Hanneke, maar ook met haar collega’s uit de UK, is goed. Dat helpt bij het opzetten en schalen van de SEO en SEA campagnes.”

“Het contact verloopt efficiënt en we spreken open met elkaar over de strategie. Maandelijks zitten we om de (virtuele) tafel om onze bevindingen te bespreken. We blijven kritisch en denken samen een stap vooruit. Zo kunnen we de meeste impact maken en daar worden wij blij van!”