Meer enthousiasme voor de groeiende gemeente Cuijk met Cuijk Woont

De gemeente Cuijk is een hard groeiende en mooi gelegen gemeente nabij Nijmegen. Het is een aantrekkelijke locatie om te wonen, te werken, te ondernemen en te verblijven. In de gemeente worden behoorlijk wat nieuwbouwprojecten opgestart. Ook biedt Cuijk ondernemers veel kansen waardoor werkgelegenheid wordt gecreëerd.

Cuijk Woont is een project van de gemeente waarbij men potentiële nieuwe inwoners bekend en enthousiast maakt voor het wonen in de gemeente Cuijk. Hierbij worden de nieuwbouwprojecten en kavels op een aantrekkelijke manier onder de aandacht gebracht.

Het doel van de samenwerking met eRocket is om bewoners vanuit (regio) Nijmegen voor Cuijk te laten kiezen als woonplaats. eRocket heeft in samenwerking met het webbureau Cybox en journalist en schrijfster Patricia de Ryck verschillende campagnes opgezet om deze doelgroep te bereiken. Met als resultaat dat we een positief effect in de toename van leads naar de verschillende projectontwikkelaars zien!

We zetten onder andere display campagnes in om de doelgroep in Nijmegen te benaderen met relevante advertenties. Search campagnes worden ingezet om de mensen te benaderen die op zoek zijn naar een woning rondom Nijmegen of Cuijk. Daarbij ligt de focus op diegenen waarvan bekend is dat zij een hoge intentie hebben om te verhuizen. Dit blijkt een succesvolle strategie te zijn.

In samenwerking met journaliste Patricia voeren we veel SEO optimalisaties door, waardoor het gratis verkeer naar de website sterk toeneemt. eRocket voert continu optimalisaties door op de categoriepagina’s op de website.

De journaliste is aan de slag gegaan met het schrijven van relevante blogartikelen op basis van het zoekwoordenonderzoek dat is gemaakt, deze worden vervolgens door eRocket SEO geoptimaliseerd. Door het grote netwerk op de Facebookpagina van Cuijk Doet genereren deze artikelen en nieuwsberichten een groot bereik en toestroom naar de website.