34% meer leads uit Google Ads met Hypotheek Visie

58%

meer bezoekers uit Google Ads

34%

meer leads uit Google Ads

13%

lagere kosten per conversie

Hypotheek Visie is een prachtige franchiseorganisatie met ruim 60 vestigingen in heel Nederland. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie geven 100% onafhankelijk advies.

Het begin van onze missie

eRocket en Hypotheek Visie werken inmiddels vijf jaar samen. De beginsituatie zal wellicht herkenbaar zijn: je werkt samen met een online marketing bureau, maar de groei stagneert. Is nu het maximale bereikt? Of heb je een tunnelvisie gekregen waar je maar niet lijkt uit te komen? Hypotheek Visie was toe aan een second opinion en schakelde eRocket in.

Google Ads strategie

Een quick scan volgde. Wij zagen veel mogelijkheden om het Google Ads account beter te structureren en het budget effectiever in te zetten. Hierna zijn we gestart met het opzetten van de Google Ads campagne voor één vestiging. Op verschillende vlakken behaalden we direct goede resultaten: 55% meer conversies en 15% lagere kosten per conversie.

We kregen het vertrouwen van Hypotheek Visie en mochten nationaal aan de slag. In Google Ads vinden we dagelijks nieuwe kansen. Het doel? De relevantie van de Google Ads campagnes én de website verhogen. Daarmee realiseren we meer leads en dus meer omzet voor de franchisenemers.

Het resultaat

De markt groeit flink, maar de concurrentie stijgt mee. Toch groeit het aantal conversies jaar op jaar. 34% meer leads tegen 13% lagere kosten per conversie. Mooie cijfers, veel vertrouwen en een fijne samenwerking. Daar zijn we maar al te trots op.