58%

meer bezoekers uit Google Ads

34%

meer leads uit Google Ads

13%

lagere kosten per conversie

34% meer leads uit Google Ads met Hypotheek Visie

Hypotheek Visie is een prachtige franchiseorganisatie met ruim 60 vestigingen in heel Nederland. De hypotheekadviseurs zijn zeer ervaren, bieden 100% onafhankelijk advies en denken graag mee met maatwerk oplossingen. 

Arianne en Wessel werken samen met de marketing- en communicatieafdeling van Hypotheek Visie.

Het begin van onze missie met Hypotheek Visie

eRocket en Hypotheek Visie werken inmiddels al ruim zes jaar samen. De beginsituatie zal wellicht herkenbaar zijn: je werkt samen met een online marketing bureau, maar de groei stagneert. Is nu het maximale bereikt? Of heb je een tunnelvisie gekregen waar je maar niet lijkt uit te komen? Hypotheek Visie was toe aan een second opinion en schakelde eRocket in.

Google Ads strategie

Een quick scan volgde. Wij zagen veel mogelijkheden om het Google Ads account beter te structureren en het budget effectiever in te zetten. Hierna zijn we gestart met het opzetten van de Google Ads campagne voor één vestiging. Op verschillende vlakken behaalden we direct goede resultaten: 55% meer conversies en 15% lagere kosten per conversie.

We kregen het vertrouwen van Hypotheek Visie en mochten nationaal met de campagnes aan de slag. Google Ads verandert en dus veranderen wij mee. We hebben een intensieve samenwerking en vinden dagelijks nieuwe kansen. Het doel? De relevantie van de Google Ads campagnes én de website verhogen. Daarmee realiseren we meer leads en dus meer omzet voor de franchisenemers. Ook kunnen we hiermee aan potentiële franchisenemers laten zien dat aansluiten bij Hypotheek Visie een goede stap is.

Het resultaat van de samenwerking

De woningmarkt schommelt flink. De concurrentie stijgt. Maar toch groeit het aantal conversies via Google Ads jaar op jaar. 34% meer leads tegen 13% lagere kosten per conversie. Dat zijn heel mooie cijfers. We hebben veel vertrouwen in elkaar en daarmee een fijne samenwerking. Daar zijn we maar al te trots op.