Patrick Verwijs

Online marketeer

Als een komeet aan de slag gaan om jouw doelstellingen te behalen. Dat is wat ik het liefst doe. Onze samenleving wordt steeds digitaler en met online marketing heb je dus goud in handen. Sterker nog, het is de sleutel tot groei! Voor veel ondernemers is het lastig om alle ontwikkelingen bij te houden. Bij eRocket helpen we je daarom graag met online marketing. Met de juiste mix van online marketing materie zorgen we ervoor dat jij gaat groeien.

Tijdens mijn opleiding Commerciële Economie Sportmarketing raakte ik geboeid door online marketing. Ik koos ervoor een minor in dit vakgebied te volgen en merkte dat ik hier veel energie van kreeg. Mijn eerste vlieguren maakte ik bij een ander bureau in Breda en nu ben ik dus onderdeel van eRocket!

Ik ben opgegroeid in de Bommelerwaard, maar mag mij sinds een aantal maanden trotse inwoner van Breda noemen. In mijn vrije tijd sta ik vaak op het voetbalveld of ben ik te vinden op de racefiets, sneller dan het licht natuurlijk. :smile: Daarnaast houd ik van tafelen met vrienden, probeer ik zoveel mogelijk speciaalbiertjes uit en ben ik ontzettend fanatiek tijdens spelletjesavonden!

Wil je meer weten over hoe we samen kunnen groeien? Stuur me gerust een mailtje op patrick@erocket.nl!

eRocket
Zinkstraat 1
4823 AD Breda
076 782 05 60
info@erocket.nl

Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf kan opleveren? Neem contact met ons op!

eRocket heeft 33 beoordelingen van klanten en heeft een beoordeling van 4,8 uit 5.