Jurriën Staps
Tijdens mijn studie Horecamanagement en de jaren dat ik actief was in de horeca, genoot ik enorm van tevreden en blije klanten. Met daarnaast een sterke passie voor marketing heb ik deze (zwaarte)krachten gebundeld. Na mijn studie Commerciële Economie ben ik als Online Marketeer aan de slag gegaan. Na veel gemaakte vlieguren aan bureauzijde heb ik besloten om mijn carrière voort te zetten bij eRocket. Een werkdag vol met tevreden klanten geeft mij een goed gevoel en motivatie om altijd dat stapje meer te zetten. Ik streef er altijd naar dat jouw campagnes het gewenste rendement opleveren. Kortom, samen groeien naar de volgende stap! Ik ben geboren en getogen in Tilburg, een échte Kruikenzeiker dus. Alhoewel ik me graag omgeef met de Brabantse gezelligheid ben ik ook veel onderweg met mijn band voor (inter)nationale optredens. Daarnaast ben ik ook graag sportief bezig en ben ik geregeld onderweg met mijn racefiets. Mijn Strava cijfers liegen er niet om: ik ben zo snel als het licht. Dit vertaal ik dan maar ook al te graag naar jouw online marketingcampagnes.

Jurriën Staps

Online Marketeer

Ads Voyager

Tijdens mijn studie Horecamanagement en de jaren dat ik actief was in de horeca, genoot ik enorm van tevreden en blije klanten. Met daarnaast een sterke passie voor marketing heb ik deze (zwaarte)krachten gebundeld. Na mijn studie Commerciële Economie ben ik als Online Marketeer aan de slag gegaan. Na veel gemaakte vlieguren aan bureauzijde heb ik besloten om mijn carrière voort te zetten bij eRocket.

Een werkdag vol met tevreden klanten geeft mij een goed gevoel en motivatie om altijd dat stapje meer te zetten. Ik streef er altijd naar dat jouw campagnes het gewenste rendement opleveren. Kortom, samen groeien naar de volgende stap!

Ik ben geboren en getogen in Tilburg, een échte Kruikenzeiker dus. Alhoewel ik me graag omgeef met de Brabantse gezelligheid ben ik ook veel onderweg met mijn band voor (inter)nationale optredens. Daarnaast ben ik ook graag sportief bezig en ben ik geregeld onderweg met mijn racefiets. Mijn Strava cijfers liegen er niet om: ik ben zo snel als het licht. Dit vertaal ik dan maar ook al te graag naar jouw online marketingcampagnes.

Mijn blogs

Multi Funnel Marketing

De online marketing strategie die wij voor onze klanten uitvoeren is Multi Funnel Marketing. Wij zijn heilig overtuigd van deze strategie omdat we weten

Ontmoet andere teamleden