Donna de Kort
Stilzitten is niks voor mij. Niet in mijn vrije tijd, maar ook niet bij eRocket. Ik streef altijd naar het beste resultaat. Waar ik energie van krijg? Strategische plannen tot in detail uitwerken, volledig afgestemd op jouw website. Pas als jij tevreden bent, is mijn missie geslaagd! Oorspronkelijk kom ik uit Rijen, maar voor mijn studie vertrok ik naar de prachtige stad Nijmegen. Tijdens mijn studie bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit heb ik kennisgemaakt met verschillende aspecten van het bedrijfsleven. Op dat moment kon ik nog niet zo goed kiezen tussen strategie, marketing & HR. Na een minor Marketing in Athene (+ erg veel gyros) was ik overtuigd en besloot ik mij verder te specialiseren met een master in Marketing. Na mijn studie landde ik weer in de parel van het zuiden en zat direct op mijn plek in het bourgondische Breda. Eerst heb ik de basis van online marketing verkend bij een ander online marketing bureau. En toen leerde ik eRocket kennen: een klein, maar ambitieus team. Op dat moment bestond het team namelijk alleen nog maar uit Erik en Arianne. De strategie, ambitie en energie spraken mij meteen aan en ik voelde mij al snel helemaal onderdeel van het team. Doordat ik er vroeg bij was heb ik de groei van eRocket van dichtbij meegemaakt. En groeien, dat doen we nog steeds. Met eRocket. En met onze klanten. Enthousiast, leergierig, klantgericht en af en toe een beetje gek. Dat ben ik. Regelmatig te vinden op het terras of in het bos met mijn hondje Loekie (die ook regelmatig mee naar kantoor komt). Daarnaast vind je me regelmatig op de tennisbaan. Let’s go! Ik werk onder andere met: Promio, BaronieGlas, Landgoed Ulvenhart en Coach+Result.

Donna de Kort

Online marketeer

Strategic Spectrum

Stilzitten is niks voor mij. Niet in mijn vrije tijd, maar ook niet bij eRocket. Ik streef altijd naar het beste resultaat. Waar ik energie van krijg? Strategische plannen tot in detail uitwerken, volledig afgestemd op jouw website. Pas als jij tevreden bent, is mijn missie geslaagd!

Oorspronkelijk kom ik uit Rijen, maar voor mijn studie vertrok ik naar de prachtige stad Nijmegen. Tijdens mijn studie bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit heb ik kennisgemaakt met verschillende aspecten van het bedrijfsleven. Op dat moment kon ik nog niet zo goed kiezen tussen strategie, marketing & HR. Na een minor Marketing in Athene (+ erg veel gyros) was ik overtuigd en besloot ik mij verder te specialiseren met een master in Marketing.

Na mijn studie landde ik weer in de parel van het zuiden en zat direct op mijn plek in het bourgondische Breda. Eerst heb ik de basis van online marketing verkend bij een ander online marketing bureau. En toen leerde ik eRocket kennen: een klein, maar ambitieus team. Op dat moment bestond het team namelijk alleen nog maar uit Erik en Arianne. De strategie, ambitie en energie spraken mij meteen aan en ik voelde mij al snel helemaal onderdeel van het team. Doordat ik er vroeg bij was heb ik de groei van eRocket van dichtbij meegemaakt. En groeien, dat doen we nog steeds. Met eRocket. En met onze klanten.

Enthousiast, leergierig, klantgericht en af en toe een beetje gek. Dat ben ik. Regelmatig te vinden op het terras of in het bos met mijn hondje Loekie (die ook regelmatig mee naar kantoor komt). Daarnaast vind je me regelmatig op de tennisbaan. Let’s go!

Ik werk onder andere met: Promio, BaronieGlasLandgoed Ulvenhart en Coach+Result.

Mijn blogs

Social media marketing

In dit artikel vind je nuttige Instagram tips voor bedrijven waar jij vandaag nog mee aan de slag kunt gaan. Onze tips zijn als

Multi Funnel Marketing Zoekmachine optimalisatie

Highlights Google Analytics 4, ook wel GA4, is de nieuwste versie van het bekende statistiekenprogramma. Google Analytics 3 stopt met meten, dus je moet

Online adverteren

Een vraag die wij regelmatig krijgen van klanten: “ik zie mijn Google advertenties niet”. Of een advertentie vertoond wordt, hangt af van diverse factoren.

Ontmoet andere teamleden