Niels van Oort online marketeer Den Bosch
Welkom! Hoe je hier bent beland, is mij nog niet bekend. Maar het is mogelijk dat mijn doeltreffende SEO hiervoor heeft gezorgd, toch? Als online marketingastronaut wil ik alle planeten in het online universum ontdekken. Deze ontdekkingsreis begon op Avans in Den Bosch. Hier heb ik Bedrijfskunde gestudeerd en mezelf met behulp van een minor en een meewerkstage verdiept in online marketing. Na het voltooien van deze studie ben ik aan boord gegaan bij het ruimteschip genaamd eRocket. Transparantie, samenwerking, eerlijkheid en doelgerichtheid zijn waarden waar ik naar heb gezocht en die ik heb gevonden bij eRocket. Verder ben ik geboren en getogen tussen de appels- en perenbomen in het Betuwse dorp genaamd Meteren. Hier ben ik ook vaak te vinden op de voetbalvelden van Meteren, waar ik mijn matige voetbal skills laat zien. Daarnaast breng ik tijd door in de sportschool. Om een gevarieerd leven te leiden, ben ik ook altijd te porren voor een feestje of voor een hapje en een drankje. Wil jij meer uit jouw online marketing halen? Stuur dan gerust een mailtje naar niels@erocket.nl.

Niels van Oort

Online Marketeer

Social Solar

Welkom! Hoe je hier bent beland, is mij nog niet bekend. Maar het is mogelijk dat mijn doeltreffende SEO hiervoor heeft gezorgd, toch?

Als online marketingastronaut wil ik alle planeten in het online universum ontdekken. Deze ontdekkingsreis begon op Avans in Den Bosch. Hier heb ik Bedrijfskunde gestudeerd en mezelf met behulp van een minor en een meewerkstage verdiept in online marketing.

Na het voltooien van deze studie ben ik aan boord gegaan bij het ruimteschip genaamd eRocket. Transparantie, samenwerking, eerlijkheid en doelgerichtheid zijn waarden waar ik naar heb gezocht en die ik heb gevonden bij eRocket.

Verder ben ik geboren en getogen tussen de appels- en perenbomen in het Betuwse dorp genaamd Meteren. Hier ben ik ook vaak te vinden op de voetbalvelden van Meteren, waar ik mijn matige voetbal skills laat zien. Daarnaast breng ik tijd door in de sportschool.

Om een gevarieerd leven te leiden, ben ik ook altijd te porren voor een feestje of voor een hapje en een drankje.

Wil jij meer uit jouw online marketing halen? Stuur dan gerust een mailtje naar niels@erocket.nl.

Mijn blogs

Multi Funnel Marketing

De online marketing strategie die wij voor onze klanten uitvoeren is Multi Funnel Marketing. Wij zijn heilig overtuigd van deze strategie omdat we weten

Ontmoet andere teamleden