Wessel Weenk
Een astronaut op een oneindige ontdekkingsmissie door het online universum. Zo zou ik mijzelf omschrijven. Uitdagingen ga ik zeker niet uit de weg. Ik vlieg er liever tegenin om zo het maximale uit elke situatie te halen! Het online marketing universum houdt mij al jaren bezig. Omdat ik hier alles over wilde weten, was eRocket voor mij de perfecte match. Blijven leren en telkens het hoogst mogelijke resultaat behalen is mijn doel. Alles uit mijn mars halen dus. Ik ben geboren in Doetinchem maar ben in 2016 verhuisd naar het mooie Brabant. Na 7 jaren in Tilburg ben ik inmiddels verhuisd naar Den Bosch. Ik ben dol op de Achterhoekse nuchterheid, maar verliefd geworden op de Brabantse gezelligheid. Die gezelligheid zoek ik graag op in de vorm van het terras. Mijn sterrenbeeld is waterman, maar voor een goed glas wijn kun je mij altijd wakker maken. Naast het consumeren van eten en drinken ben ik veel bezig met sport. Inmiddels ben ik enkele jaren druk met fitness maar ook andere sporten doe ik graag aan mee. Sport kijken is ook zeker een hobby van mij. Voor de Formule 1 zit ik altijd klaar. Net als in een racewagen, trap ik graag samen het pedaal helemaal in om met een vliegende start aan de slag te gaan voor jouw bedrijf!

Wessel Weenk

Online Marketeer

Campaign Commander

Een astronaut op een oneindige ontdekkingsmissie door het online universum. Zo zou ik mijzelf omschrijven. Uitdagingen ga ik zeker niet uit de weg. Ik vlieg er liever tegenin om zo het maximale uit elke situatie te halen!

Het online marketing universum houdt mij al jaren bezig. Omdat ik hier alles over wilde weten, was eRocket voor mij de perfecte match. Blijven leren en telkens het hoogst mogelijke resultaat behalen is mijn doel. Alles uit mijn mars halen dus.

Ik ben geboren in Doetinchem maar ben in 2016 verhuisd naar het mooie Brabant. Na 7 jaren in Tilburg ben ik inmiddels verhuisd naar Den Bosch. Ik ben dol op de Achterhoekse nuchterheid, maar verliefd geworden op de Brabantse gezelligheid. Die gezelligheid zoek ik graag op in de vorm van het terras. Mijn sterrenbeeld is waterman, maar voor een goed glas wijn kun je mij altijd wakker maken. Naast het consumeren van eten en drinken ben ik veel bezig met sport. Inmiddels ben ik enkele jaren druk met fitness maar ook andere sporten doe ik graag aan mee. Sport kijken is ook zeker een hobby van mij. Voor de Formule 1 zit ik altijd klaar. Net als in een racewagen, trap ik graag samen het pedaal helemaal in om met een vliegende start aan de slag te gaan voor jouw bedrijf!

Mijn blogs

Multi Funnel Marketing

De online marketing strategie die wij voor onze klanten uitvoeren is Multi Funnel Marketing. Wij zijn heilig overtuigd van deze strategie omdat we weten

Ontmoet andere teamleden