Erik Hermeler

Online Marketeer / Eigenaar

Geen ster is te ver voor mij! Samen met jou bedenk ik online marketing strategieën waarmee je jouw investering terugverdient. Ik geloof heilig in Multi Funnel Marketing én in duurzame klantrelaties.

Ik ben een positief persoon en richt me ook graag op positieve mensen in mijn omgeving. Zowel mijn collega’s als klanten beschouw ik vaak als vrienden.

Na mijn studie Bedrijfskundige Informatica werd ik programmeur en projectleider. Ik kwam steeds vaker in aanraking met zoekmachine optimalisatie (SEO) en begon in m’n vrije tijd te bloggen over dit onderwerp.

Na een aantal jaar erin verdiept te hebben, besloot ik in 2015 om een online marketing bureau te starten. Ik merkte dat de combinatie van kanalen het meeste rendement opleverde en begon met de strategie Multi Funnel Marketing.

Bij eRocket wil ik alles ‘goed’ doen wat ik bij andere bureaus niet goed zie gaan.

Ik vind het belangrijk dat we transparant zijn, resultaten leveren en onszelf terugverdienen. Dit doen we door alleen de beste online marketeers in het team te hebben en onszelf wekelijks te trainen. We vieren successen samen met klanten en daarnaast staat ons hele team klaar als resultaten tegenvallen. Zo zorgen we dat iedere raket mee doet in de space race.

Maar je bent op deze pagina geland omdat je ook iets meer over mij wilt weten natuurlijk. Ik ben bijna 40, woon in Breda met Eefje en onze zoon Mick. Mijn doel is om ooit een marathon te lopen. Maar ik kom nog niet verder dan de halve… ☹ Ik ga graag naar NAC, heb een gave Amerikaanse bak, zing en speel basgitaar in de Great Shakes en lees graag boeken.

Wil je weten wat voor online kansen ik voor jouw bedrijf zie? Mail mij direct op erik@erocket.nl.

eRocket
Zinkstraat 1
4823 AD Breda
076 782 05 60
info@erocket.nl

Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf kan opleveren? Neem contact met ons op!

eRocket heeft 33 beoordelingen van klanten en heeft een beoordeling van 4,8 uit 5.