Erik Hermeler

Online marketeer / eigenaar

“Als eigenaar van eRocket help ik graag met het uitdenken van een strategie die past bij jouw bedrijf. Ik geloof heilig in Multi Funnel Marketing én in duurzame klantrelaties. Een fijne samenwerking levert namelijk altijd het beste resultaat op.”

Na zijn studie Bedrijfskundige Informatica aan Avans Hogeschool Breda is Erik zijn carrière gestart als programmeur en projectleider bij verschillende bedrijven. Daar kwam hij steeds meer in aanraking met zoekmachine optimalisatie en verdiepte hij zich meer in de kansen die online marketing bood. Erik vond het toen al belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online marketing, SEO en SEA. Hierbij merkte hij dat één online marketing kanaal op zichzelf genomen niet voldoende rendement opleverde.

Na een aantal jaar besloot Erik in 2015 om een online marketingbureau in Breda te starten vanuit het webbureau waar hij toen werkte. In die tijd heeft hij de strategie Multi Funnel Marketing verder uitgedacht. Na een aantal jaar werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Eind 2018 heeft Erik eRocket opgericht: een jong en ambitieus online marketing bureau dat slim gebruik maakt van alle relevante online marketing kanalen.

Erik is groot fan van Breda. Het park, de vele restaurants en cafés en de leuke woonwijken zorgen ervoor dat Breda echt zijn stad is. In zijn vrije tijd loopt Erik graag hard, is hij bij NAC Breda te vinden, maakt hij muziek of kom je hem tegen op de mountainbike in de bossen bij Dorst.

eRocket
Zinkstraat 1
4823 AD Breda
076 782 05 60
info@erocket.nl

Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf kan opleveren? Neem contact met ons op!

eRocket heeft 28 beoordelingen van klanten en heeft een beoordeling van 4,8 uit 5.