Erik Hermeler
Geen ster is te ver voor mij! Samen met jou bedenk ik online marketing strategieën waarmee je jouw investering terugverdient. Ik geloof heilig in Multi Funnel Marketing én in duurzame klantrelaties. Ik ben een positief persoon en richt me ook graag op positieve mensen in mijn omgeving. Zowel mijn collega’s als klanten beschouw ik vaak als vrienden. Na mijn studie Bedrijfskundige Informatica werd ik programmeur en projectleider. Ik kwam steeds vaker in aanraking met zoekmachine optimalisatie (SEO) en begon in m’n vrije tijd te bloggen over dit onderwerp. Na een aantal jaar erin verdiept te hebben, besloot ik in 2015 om een online marketing bureau te starten. Ik merkte dat de combinatie van kanalen het meeste rendement opleverde en begon met de strategie Multi Funnel Marketing. Bij eRocket wil ik alles ‘goed’ doen wat ik bij andere bureaus niet goed zie gaan. Ik vind het belangrijk dat we transparant zijn, resultaten leveren en onszelf terugverdienen. Dit doen we door alleen de beste online marketeers in het team te hebben en onszelf wekelijks te trainen. We vieren successen samen met klanten en daarnaast staat ons hele team klaar als resultaten tegenvallen. Zo zorgen we dat iedere raket mee doet in de space race. Maar je bent op deze pagina geland omdat je ook iets meer over mij wilt weten natuurlijk. Ik ben 42, woon in Breda met Eefje, onze zoon Mick en dochter Ibbie. Mijn doel is om ooit een marathon te lopen. Maar ik kom nog niet verder dan de halve… ☹ Ik ga graag naar NAC, heb een gave Amerikaanse bak, zing en speel basgitaar in de Great Shakes en lees graag boeken. Wil je weten welke online kansen ik voor jouw bedrijf zie? Mail mij dan op erik@erocket.nl.

Erik Hermeler

Online marketeer / Eigenaar

Multi Funnel Rockstar

Geen ster is te ver voor mij! Samen met jou bedenk ik online marketing strategieën waarmee je jouw investering terugverdient. Ik geloof heilig in Multi Funnel Marketing én in duurzame klantrelaties.

Ik ben een positief persoon en richt me ook graag op positieve mensen in mijn omgeving. Zowel mijn collega’s als klanten beschouw ik vaak als vrienden.

Na mijn studie Bedrijfskundige Informatica werd ik programmeur en projectleider. Ik kwam steeds vaker in aanraking met zoekmachine optimalisatie (SEO) en begon in m’n vrije tijd te bloggen over dit onderwerp.

Na een aantal jaar erin verdiept te hebben, besloot ik in 2015 om een online marketing bureau te starten. Ik merkte dat de combinatie van kanalen het meeste rendement opleverde en begon met de strategie Multi Funnel Marketing.

Bij eRocket wil ik alles ‘goed’ doen wat ik bij andere bureaus niet goed zie gaan.

Ik vind het belangrijk dat we transparant zijn, resultaten leveren en onszelf terugverdienen. Dit doen we door alleen de beste online marketeers in het team te hebben en onszelf wekelijks te trainen. We vieren successen samen met klanten en daarnaast staat ons hele team klaar als resultaten tegenvallen. Zo zorgen we dat iedere raket mee doet in de space race.

Maar je bent op deze pagina geland omdat je ook iets meer over mij wilt weten natuurlijk. Ik ben 42, woon in Breda met Eefje, onze zoon Mick en dochter Ibbie. Mijn doel is om ooit een marathon te lopen. Maar ik kom nog niet verder dan de halve… ☹ Ik ga graag naar NAC, heb een gave Amerikaanse bak, zing en speel basgitaar in de Great Shakes en lees graag boeken. Wil je weten welke online kansen ik voor jouw bedrijf zie? Mail mij dan op erik@erocket.nl.

Mijn blogs

Multi Funnel Marketing

Bij eRocket zijn we ervan overtuigd dat Multi Funnel Marketing de beste manier is om rendement uit websites te halen. Ken je die verkoop

Social media marketing

Pinterest is inmiddels niet meer weg te denken in een goede online strategie. De visuele zoekmachine is het ideale platform om jouw doelgroep te

Multi Funnel Marketing

De online marketing strategie die wij voor onze klanten uitvoeren is Multi Funnel Marketing. Wij zijn heilig overtuigd van deze strategie omdat we weten

Multi Funnel Marketing

Bij eRocket willen wij altijd inzicht geven in de werkzaamheden die we uitvoeren. Dit doen we door regelmatig contact met onze klanten maar ook

Ontmoet andere teamleden