Lotte Brouwer eRocket
Hi! Mijn naam is Lotte. Mezelf blijven ontwikkelen in de online marketing, daar word ik blij van! Ik ben graag op de hoogte van alle online trends. Door Multi Funnel Marketing in te zetten, behalen we samen jouw gewenste doelstelling(en). Pas dan is mijn missie geslaagd. Ik heb tijdens mijn studie Toerisme Management kennis gemaakt met online marketing. De passie die ik hiervoor heb, komt voort vanuit eerdere werkzaamheden in de online marketing. Een leven lang leren, online, offline en afwisselend bezig zijn, trok mij direct aan bij eRocket. Hier ben ik dan! Ik mag mijzelf na mijn studie en eerder opgebouwde ervaringen, online marketeer noemen. Bij eRocket ga ik als een raket voor jou aan de slag! In mijn vrije tijd vind ik het belangrijk om sport, vrienden en familie te combineren. Ik kom graag in de binnenstad van Den Bosch en Breda om de gezelligheid op te zoeken. Baantjes zwemmen of een terrasje pakken, daar zeg ik geen nee tegen! We zullen absoluut een vliegende start gaan maken! Ik kijk uit naar een open en eerlijke samenwerking! Wil je weten hoe ik jou kan helpen op het gebied van online marketing? Stuur gerust een e-mail naar lotte@erocket.nl.

Lotte Brouwer

Online Marketeer

Structured Satellite

Hi! Mijn naam is Lotte. Mezelf blijven ontwikkelen in de online marketing, daar word ik blij van! Ik ben graag op de hoogte van alle online trends. Door Multi Funnel Marketing in te zetten, behalen we samen jouw gewenste doelstelling(en). Pas dan is mijn missie geslaagd.

Ik heb tijdens mijn studie Toerisme Management kennis gemaakt met online marketing. De passie die ik hiervoor heb, komt voort vanuit eerdere werkzaamheden in de online marketing. Een leven lang leren, online, offline en afwisselend bezig zijn, trok mij direct aan bij eRocket. Hier ben ik dan! Ik mag mijzelf na mijn studie en eerder opgebouwde ervaringen, online marketeer noemen. Bij eRocket ga ik als een raket voor jou aan de slag!

In mijn vrije tijd vind ik het belangrijk om sport, vrienden en familie te combineren. Ik kom graag in de binnenstad van Den Bosch en Breda om de gezelligheid op te zoeken. Baantjes zwemmen of een terrasje pakken, daar zeg ik geen nee tegen!

We zullen absoluut een vliegende start gaan maken! Ik kijk uit naar een open en eerlijke samenwerking! Wil je weten hoe ik jou kan helpen op het gebied van online marketing? Stuur gerust een e-mail naar lotte@erocket.nl.

Mijn blogs

Multi Funnel Marketing

Google heeft afscheid genomen van de naam Google Data Studio en gaat nu verder onder de naam Looker Studio. Met Looker Studio maak je

Social media marketing

Onze Canva tips helpen jou om bruisende content te creëren voor jouw website of social media. Vind jij jezelf niet echt creatief? Dat is

Ontmoet andere teamleden