Lotte Brouwer eRocket
Hi! Mijn naam is Lotte. Mezelf blijven ontwikkelen in de online marketing, daar word ik blij van! Ik ben graag op de hoogte van alle online trends. Door Multi Funnel Marketing in te zetten, behalen we samen jouw gewenste doelstelling(en). Pas dan is mijn missie geslaagd. Ik heb tijdens mijn studie Toerisme Management kennis gemaakt met online marketing. De passie die ik hiervoor heb, komt voort vanuit eerdere werkzaamheden in de online marketing. Een leven lang leren, online, offline en afwisselend bezig zijn, trok mij direct aan bij eRocket. Hier ben ik dan! Ik mag mijzelf na mijn studie en eerder opgebouwde ervaringen, online marketeer noemen. Bij eRocket ga ik als een raket voor jou aan de slag! ? In mijn vrije tijd vind ik het belangrijk om sport, vrienden en familie te combineren. Ik kom graag in de binnenstad van Breda om de gezelligheid op te zoeken. Baantjes zwemmen of een terrasje pakken, daar zeg ik geen nee tegen! Oorspronkelijk kom ik uit Uden. Daar zie je me nog wel eens in het weekend. Even opladen en weer door! We zullen absoluut een vliegende start gaan maken! ? Ik kijk uit naar een open en eerlijke samenwerking! Wil je weten hoe ik jou kan helpen op het gebied van online marketing? Stuur gerust een e-mail naar lotte@erocket.nl.

Lotte Brouwer

Online Marketeer

Structured Satellite

Hi! Mijn naam is Lotte. Mezelf blijven ontwikkelen in de online marketing, daar word ik blij van! Ik ben graag op de hoogte van alle online trends. Door Multi Funnel Marketing in te zetten, behalen we samen jouw gewenste doelstelling(en). Pas dan is mijn missie geslaagd.

Ik heb tijdens mijn studie Toerisme Management kennis gemaakt met online marketing. De passie die ik hiervoor heb, komt voort vanuit eerdere werkzaamheden in de online marketing. Een leven lang leren, online, offline en afwisselend bezig zijn, trok mij direct aan bij eRocket. Hier ben ik dan! Ik mag mijzelf na mijn studie en eerder opgebouwde ervaringen, online marketeer noemen. Bij eRocket ga ik als een raket voor jou aan de slag! ?

In mijn vrije tijd vind ik het belangrijk om sport, vrienden en familie te combineren. Ik kom graag in de binnenstad van Breda om de gezelligheid op te zoeken. Baantjes zwemmen of een terrasje pakken, daar zeg ik geen nee tegen! Oorspronkelijk kom ik uit Uden. Daar zie je me nog wel eens in het weekend. Even opladen en weer door!

We zullen absoluut een vliegende start gaan maken! ? Ik kijk uit naar een open en eerlijke samenwerking! Wil je weten hoe ik jou kan helpen op het gebied van online marketing? Stuur gerust een e-mail naar lotte@erocket.nl.

Mijn blogs

Multi Funnel Marketing

De online marketing strategie die wij voor onze klanten uitvoeren is Multi Funnel Marketing. Wij zijn heilig overtuigd van deze strategie omdat we weten

Ontmoet andere teamleden