Anne Schuttelaars

Online marketeer

Nieuwe online planeten ontdekken en blijven leren. Altijd weer iets nieuws. Dat vind ik ook zo leuk aan online marketing: het is net een sterrenstelsel! Stilstaan is geen optie. Je zal mee moeten vliegen om succesvol te blijven. Daar help ik je graag bij!

Ik ben zeker geen vreemde van Multi Funnel Marketing. In 2016 maakte ik een testvlucht bij het eerste online marketingbureau van Erik. Hier kon ik me ontwikkelen van online marketing rookie tot een echte allround marketeer.

Na 2,5 jaar was het tijd voor een nieuwe missie. Dit vond ik in de detachering. Hier heb ik voor meerdere klanten als online marketing specialist en adviseur gewerkt. Het was enorm interessant om zo dicht bij het vuur te zitten. Toch miste ik het contact met directe collega’s. Na 1,5 jaar klom ik dus weer aan boord bij eRocket!

Ik ben nog altijd een echte allrounder. De afgelopen jaren heb ik me vooral gespecialiseerd in SEO, SEA en conversie optimalisatie. Deze middelen combineer ik nog altijd om te zorgen voor het beste resultaat. Hiermee gaan we samen als een raket op jouw doelstelling af!

Naast online marketing houd ik enorm van reizen, festivals en lekker eten. Ook ben ik een fanatieke (thuis)sporter die ook zeker niet vies is van een Harry Potter-, Lord of the Rings- of Star Wars-marathon. Mijn Google Meet-ruimte heet niet voor niets “Death Star” 😉

eRocket
Zinkstraat 1
4823 AD Breda
076 782 05 60
info@erocket.nl

Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf kan opleveren? Neem contact met ons op!

eRocket heeft 33 beoordelingen van klanten en heeft een beoordeling van 4,8 uit 5.