Anne Schuttelaars

Online marketeer

“Nieuwe dingen ontdekken en altijd blijven leren is voor mij heel belangrijk in het leven. Dat vind ik ook zo leuk aan online marketing: het landschap verandert constant. Stilstaan is geen optie – je zal mee moeten veranderen om succesvol te blijven. Daar help ik je graag bij!”

Nieuw bij eRocket, maar geen vreemde van Multi Funnel Marketing. In 2016 startte Anne namelijk als online marketeer bij het online marketingbureau dat Erik met het webbureau waar hij werkte had opgezet. Hier kon Anne zich ontwikkelen van online marketing rookie tot een echte allround specialist.

Na 2,5 jaar was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Dit vond Anne in de detacheringswereld, waar zij voor meerdere klanten, groot en klein, als online marketing specialist en adviseur heeft gewerkt. Hoewel zij het enorm interessant vond om zo dicht bij het vuur te zitten, miste ze het contact met directe collega’s. Na 1,5 jaar mogen we Anne dus weer verwelkomen in onze club!

Anne is nog altijd een allrounder, maar heeft zich de afgelopen jaren voornamelijk gespecialiseerd in SEO, SEA en conversie optimalisatie. Meerdere kanalen inzetten om een doelstelling te behalen is nog altijd haar manier van werken – en dat zorgt voor een zichtbaar resultaat! Naast online marketing houdt Anne enorm van reizen, festivals en lekker eten. Ook is ze een fanatieke (thuis)sporter die ook zeker niet vies is van een Harry Potter of Lord of the Rings-marathon.

eRocket
Zinkstraat 1
4823 AD Breda
076 782 05 60
info@erocket.nl

Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf kan opleveren? Neem contact met ons op!

eRocket heeft 28 beoordelingen van klanten en heeft een beoordeling van 4,8 uit 5.