Jorik Waaijer eRocket
Luisteren is voor mij key. Ik hoor graag jouw verhaal zodat we vervolgens een gerichte online strategie kunnen opstellen. Jouw wensen vertalen naar concrete acties en mooie resultaten, daar krijg ik energie van. Let’s reach for the stars! Vanuit het Brabantse Bergen op Zoom ben ik voor mijn studie verhuisd naar Nijmegen. Tijdens mijn bachelor Bedrijfskunde heb ik mijn interesse in klantgedrag ontdekt. Om deze reden heb ik vervolgens gekozen om me te specialiseren met een master in Marketing. Door een keuzevak in online marketing ben ik uiteindelijk na mijn studie trainingen op het gebied van digital marketing gaan volgen. Vervolgens heb ik ervaring opgedaan in een breed georiënteerde marketingfunctie, zo kan ik over alle marketingonderwerpen meepraten. Echter bleef het kriebelen om mezelf verder te verdiepen in de wereld van online marketing. Om deze reden ben ik op zoek gegaan naar een plek om de fijne kneepjes van het online marketing vak te leren. Zo gezegd, zo gedaan… bij eRocket ben ik aan de slag gegaan als Online Marketeer en dankzij de leergierige bedrijfscultuur ben ik altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ik woon samen met mijn vriend op de St. Annastraat in Nijmegen. Ideaal, zo staan we altijd vooraan bij de Nijmeegse Vierdaagse. In mijn vrije tijd probeer ik fit te blijven door twee keer per week te badmintonnen en te wandelen. Verder kijk ik graag (horror)films en heb ik een gezellige vriendengroep waar ik graag mee op pad ga. Heb je vragen op het gebied van online marketing of wil je gewoon even kennismaken? Stuur gerust een mailtje naar jorik@erocket.nl.

Jorik Waaijer

Online Marketeer

Strategic Supernova

Luisteren is voor mij key. Ik hoor graag jouw verhaal zodat we vervolgens een gerichte online strategie kunnen opstellen. Jouw wensen vertalen naar concrete acties en mooie resultaten, daar krijg ik energie van. Let’s reach for the stars!

Vanuit het Brabantse Bergen op Zoom ben ik voor mijn studie verhuisd naar Nijmegen. Tijdens mijn bachelor Bedrijfskunde heb ik mijn interesse in klantgedrag ontdekt. Om deze reden heb ik vervolgens gekozen om me te specialiseren met een master in Marketing. Door een keuzevak in online marketing ben ik uiteindelijk na mijn studie trainingen op het gebied van digital marketing gaan volgen. Vervolgens heb ik ervaring opgedaan in een breed georiënteerde marketingfunctie, zo kan ik over alle marketingonderwerpen meepraten. Echter bleef het kriebelen om mezelf verder te verdiepen in de wereld van online marketing. Om deze reden ben ik op zoek gegaan naar een plek om de fijne kneepjes van het online marketing vak te leren. Zo gezegd, zo gedaan… bij eRocket ben ik aan de slag gegaan als Online Marketeer en dankzij de leergierige bedrijfscultuur ben ik altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Ik woon samen met mijn vriend op de St. Annastraat in Nijmegen. Ideaal, zo staan we altijd vooraan bij de Nijmeegse Vierdaagse. In mijn vrije tijd probeer ik fit te blijven door twee keer per week te badmintonnen en te wandelen. Verder kijk ik graag (horror)films en heb ik een gezellige vriendengroep waar ik graag mee op pad ga.

Heb je vragen op het gebied van online marketing of wil je gewoon even kennismaken? Stuur gerust een mailtje naar jorik@erocket.nl.

Mijn blogs

Multi Funnel Marketing

Als ondernemer ben je overtuigd van jouw product of service. Het is in jouw branche de beste die er is. Klanten die jouw product

Multi Funnel Marketing

De online marketing strategie die wij voor onze klanten uitvoeren is Multi Funnel Marketing. Wij zijn heilig overtuigd van deze strategie omdat we weten

Ontmoet andere teamleden