Isabelle Dijk

Online marketeer

Samen met jou nieuwe mogelijkheden op het gebied van online marketing ontdekken is iets waar ik energie van krijg. Door samen te werken bereik je het meest en worden jouw doelen behaald! Ik sta klaar om met volle kracht aan de slag te gaan.

Ik ben Isabelle en heb de opleiding Marketing Management afgerond. Tijdens mijn studie heb ik een passie voor brandmanagement en ‘consumer behavior’ ontwikkeld. Dit zet ik graag in om een vliegende start te maken bij eRocket. 🚀

Na het volgen van een traineeship online marketing ben ik erachter gekomen dat allround marketeer de functie is die bij mij past. Bij eRocket krijg ik de kans om mijzelf hierin te ontwikkelen. Alle aspecten van online marketing met elkaar combineren om het beste resultaat te bereiken is wat mij interesseert.

Naast hard werken vind ik het leuk om te hockeyen, waarbij ik erg fanatiek ben op het veld. Ook ben ik veel in de keuken te vinden en ontdek ik de wereld door het maken van city trips. Verder ben ik altijd in voor gezelligheid en zal je me vaak op het terras vinden met vrienden.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Stuur een bericht naar isabelle@erocket.nl

eRocket
Zinkstraat 1
4823 AD Breda
076 782 05 60
info@erocket.nl

Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf kan opleveren? Neem contact met ons op!

eRocket heeft 33 beoordelingen van klanten en heeft een beoordeling van 4,8 uit 5.