Juliëtte Stoffels
Hoi! Ik ben Juliëtte (maar word stiekem liever Juul genoemd). Samen met mijn collega’s help ik je graag verder met het behalen van jouw online doelen. Deze missie is geslaagd wanneer al jouw gewenste resultaten behaald zijn. Dit doen we door middel van de Multi Funnel Marketing strategie én een fijne samenwerking. Ik ben leergierig en nieuwsgierig. Ik blijf mezelf continu ontwikkelen zodat ik jou kan laten zien wat ik in mijn mars heb. Ik grijp iedere uitdaging met beide handen aan om zo onze doelen te bereiken. De mensen om mij heen beschrijven mij als een echt gezelligheidsmens. Ik geniet van quality time met vrienden en familie. Thuis op de bank of met een goed glas wijn op het terras. Ben ik daar niet te vinden, dan ben ik waarschijnlijk geland in de keuken. Ik heb een passie voor koken en vind het leuk om zo nu en dan flink uit te pakken. Hier is zeker ruimte voor groei, maar ik haal er veel plezier uit! Naast vrienden, familie en kokkerellen hou ik ervan om creatief bezig te zijn. De opleiding International Lifestyle Studies heeft mij de ruimte gegeven om dit verder te ontwikkelen. Hier heb ik ontdekt dat ik naast vormgeving graag bezig ben met marketing én onderzoek. Daar sluit mijn werk bij eRocket perfect op aan. Wil jij samen met mij een vliegende start maken op het gebied van online marketing? Ik werk onder andere samen met PScallme, 100%LEUK, C&S Fashion Group en Pinup Feminine.

Juliëtte Stoffels

Online marketeer

Creative Comet

Hoi! Ik ben Juliëtte (maar word stiekem liever Juul genoemd). Samen met mijn collega’s help ik je graag verder met het behalen van jouw online doelen. Deze missie is geslaagd wanneer al jouw gewenste resultaten behaald zijn. Dit doen we door middel van de Multi Funnel Marketing strategie én een fijne samenwerking.

Ik ben leergierig en nieuwsgierig. Ik blijf mezelf continu ontwikkelen zodat ik jou kan laten zien wat ik in mijn mars heb. Ik grijp iedere uitdaging met beide handen aan om zo onze doelen te bereiken.

De mensen om mij heen beschrijven mij als een echt gezelligheidsmens. Ik geniet van quality time met vrienden en familie. Thuis op de bank of met een goed glas wijn op het terras.

Ben ik daar niet te vinden, dan ben ik waarschijnlijk geland in de keuken. Ik heb een passie voor koken en vind het leuk om zo nu en dan flink uit te pakken. Hier is zeker ruimte voor groei, maar ik haal er veel plezier uit!

Naast vrienden, familie en kokkerellen hou ik ervan om creatief bezig te zijn. De opleiding International Lifestyle Studies heeft mij de ruimte gegeven om dit verder te ontwikkelen. Hier heb ik ontdekt dat ik naast vormgeving graag bezig ben met marketing én onderzoek. Daar sluit mijn werk bij eRocket perfect op aan.

Wil jij samen met mij een vliegende start maken op het gebied van online marketing?

Ik werk onder andere samen met PScallme, 100%LEUK, C&S Fashion Group en Pinup Feminine.

Mijn blogs

Multi Funnel Marketing

Highlights Growth hacking is een mindset om meer groei te krijgen. Er is verschil tussen growth hacking en growth marketing. Hacking is gericht op

Social media marketing

Pinterest. Een platform wat jaar na jaar stijgt in het aantal gebruikers. Vooral in de huidige tijd is het slim om hier met jouw

Multi Funnel Marketing

Wat is het see think do care model? Hoe zien de verschillende fases eruit? Het see think do care model is een fijne manier

Ontmoet andere teamleden