Juliëtte Stoffels

Online marketeer

“Samen met mijn collega’s help ik jou graag verder met het behalen van jouw online doelen. Dankzij de Multi Funnel Marketing strategie én een fijne samenwerking zullen we altijd het gewenste resultaat behalen. Ik ben leergierig en probeer mezelf continu te blijven ontwikkelen op het gebied van online marketing.”

Juliëtte is geboren en getogen in Drunen en woont tegenwoordig in het mooie Breda. Al vanaf jonge leeftijd is ze het liefst creatief bezig, waardoor de opleiding International Lifestyle Studies goed bij haar paste. Gedurende de opleiding kwam Juliëtte er al snel achter dat onderzoek en marketing haar ding was. Ze is ontzettend leergierig en wil zichzelf graag blijven ontwikkelen.

De mensen om haar heen beschrijven haar als een echt gezelligheidsmens. Ze geniet dan ook enorm van quality time met vrienden en/of familie. Thuis op de bank, op het terras of in een restaurant maakt haar niet uit. Daarnaast kun jij Juliëtte in vrije tijd vinden in de keuken of achter haar laptop. Ook in haar vrije tijd is ze graag met de Adobe programma’s in de weer.

Juliëtte werkt onder andere voor Heecon, Klien, Fitness Delivery, Total Dance en Starterslift Investments.

eRocket
Zinkstraat 1
4823 AD Breda
076 782 05 60
info@erocket.nl

Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf kan opleveren? Neem contact met ons op!

eRocket heeft 28 beoordelingen van klanten en heeft een beoordeling van 4,8 uit 5.