Juliëtte Stoffels

Online marketeer

Hoi! Ik ben Juliëtte, ook wel Juul genoemd. Samen met mijn collega’s help ik je graag verder met het behalen van jouw online doelen. Deze missie is geslaagd wanneer al jouw gewenste resultaten behaald zijn. Dit doen we door middel van de Multi Funnel Marketing strategie én een fijne samenwerking.

Ik ben leergierig en nieuwsgierig. Ik blijf mezelf continu ontwikkelen zodat ik jou kan laten zien wat ik in mijn mars heb. Ik grijp iedere uitdaging met beide handen aan om zo onze doelen te bereiken. 🚀

De mensen om mij heen beschrijven mij als een echt gezelligheidsmens. Ik geniet van quality time met vrienden en familie. Thuis op de bank of met een goed glas wijn op het terras.

Ben ik daar niet te vinden, dan ben ik waarschijnlijk geland in de keuken. Mijn vriend en ik hebben allebei een passie voor koken en vinden het leuk om zo nu en dan flink uit te pakken. Hier is zeker ruimte voor groei, maar we halen er veel plezier uit!

Naast vrienden, familie en kokkerellen hou ik ervan om creatief bezig te zijn. De opleiding International Lifestyle Studies heeft mij de ruimte gegeven om dit verder te ontwikkelen. Hier heb ik ontdekt dat ik naast vormgeving graag bezig ben met marketing én onderzoek. Daar sluit mijn werk bij eRocket perfect op aan.

Wil jij samen met mij een vliegende start maken op het gebied van online marketing? Je kunt mij bereiken via juliette@erocket.nl. Ready, set, go!

Ik werk onder andere samen met Heecon, Pinup Feminine, Zeg het met Duiten en Klien.

eRocket
Zinkstraat 1
4823 AD Breda
076 782 05 60
info@erocket.nl

Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf kan opleveren? Neem contact met ons op!

eRocket heeft 33 beoordelingen van klanten en heeft een beoordeling van 4,8 uit 5.