Daniek Teurlinx, online marketeer bij eRocket
Leergierigheid, nauwkeurigheid en samenwerking zijn termen die bij mij passen, maar die ook zeker goed passen in de wereld van online marketing. Bij eRocket zet ik deze eigenschappen dan ook graag in om samen tot de beste resultaten te komen. Ik kom oorspronkelijk uit het gezellige Brabant, maar woon inmiddels al heel wat jaren in het mooie Nijmegen. In Nijmegen heb ik opleiding Food & Business gestudeerd. Vanuit de opleiding in combinatie met mijn minor in digital marketing en eerdere werkervaring in e-commerce kwam ik achter mijn passie voor online marketing. Het altijd in ontwikkeling zijn, blijven leren en op basis van data verbeteringen doorvoeren om zo tot het optimale resultaat te komen is waar ik energie van krijg. Met een opleiding Food & Business heb ik ook een enorme passie voor lekker eten. Gezellig samen met vrienden een hapje eten, een avondje borrelen of zelf in de keuken staan zijn dan ook dingen die ik graag in mijn vrije tijd doe. Daarnaast hou ik er ook van om lekker actief bezig zijn en sta ik dus meerdere keren per week in de sportschool. Ook besteed ik mijn vrije tijd graag om meer van de wereld te ontdekken.

Daniek Teurlinx

Online Marketeer

Optimization sunspot

Leergierigheid, nauwkeurigheid en samenwerking zijn termen die bij mij passen, maar die ook zeker goed passen in de wereld van online marketing. Bij eRocket zet ik deze eigenschappen dan ook graag in om samen tot de beste resultaten te komen.

Ik kom oorspronkelijk uit het gezellige Brabant, maar woon inmiddels al heel wat jaren in het mooie Nijmegen. In Nijmegen heb ik opleiding Food & Business gestudeerd. Vanuit de opleiding in combinatie met mijn minor in digital marketing en eerdere werkervaring in e-commerce kwam ik achter mijn passie voor online marketing. Het altijd in ontwikkeling zijn, blijven leren en op basis van data verbeteringen doorvoeren om zo tot het optimale resultaat te komen is waar ik energie van krijg.

Met een opleiding Food & Business heb ik ook een enorme passie voor lekker eten. Gezellig samen met vrienden een hapje eten, een avondje borrelen of zelf in de keuken staan zijn dan ook dingen die ik graag in mijn vrije tijd doe. Daarnaast hou ik er ook van om lekker actief bezig zijn en sta ik dus meerdere keren per week in de sportschool. Ook besteed ik mijn vrije tijd graag om meer van de wereld te ontdekken.

Mijn blogs

Multi Funnel Marketing

De online marketing strategie die wij voor onze klanten uitvoeren is Multi Funnel Marketing. Wij zijn heilig overtuigd van deze strategie omdat we weten

Ontmoet andere teamleden