Danique van Limpt eRocket
Hi! Mijn naam is Danique. Als Online Marketeer ga ik graag samen met jou aan de slag met uitdagingen op het gebied van online marketing. Zo kunnen we samen naar de mooiste resultaten toewerken! Are you ready for launch? Na het behalen van mijn bachelor Communicatie hoefde ik niet lang na te denken: ik was vastberaden om een vliegende start te maken in de online marketingwereld. Tijdens stages en opdrachten voor verschillende bedrijven heb ik kennis mogen maken met online marketing werkzaamheden. Dit bevestigde mijn passie en talent voor het vak en maakte me enthousiast voor een functie als Online Marketeer. Streven naar de beste resultaten, een down to earth werkwijze én alle onderdelen van online marketing? eRocket heeft het allemaal. Ik ben dan ook meer dan trots dat ik het team van eRocket mag versterken! Graag vertel ik je iets meer over mezelf. Een jaar geleden ben ik naar het mooie Breda verhuisd, een stad die mijn hart toch wel een beetje veroverd heeft 😉. Naast genieten van een heerlijk wijntje in deze fantastische stad kun je mij ook erg blij maken met een etentje bij een tapasrestaurant. Na dat hapje en drankje waag ik in het weekend graag een dansje in de kroeg. Ben ik niet te vinden bij eRocket of op een terras? Dan is de kans groot dat ik in de sportschool of op het hockeyveld hang. Met eigenschappen als creativiteit, enthousiasme en een flinke dosis discipline ga ik mijn activiteiten in het dagelijks leven en op de werkvloer aan. Het doel? Reaching for the stars natuurlijk!

Danique van Limpt

Online Marketeer

Positive Pluto

Hi! Mijn naam is Danique. Als Online Marketeer ga ik graag samen met jou aan de slag met uitdagingen op het gebied van online marketing. Zo kunnen we samen naar de mooiste resultaten toewerken! Are you ready for launch?

Na het behalen van mijn bachelor Communicatie hoefde ik niet lang na te denken: ik was vastberaden om een vliegende start te maken in de online marketingwereld. Tijdens stages en opdrachten voor verschillende bedrijven heb ik kennis mogen maken met online marketing werkzaamheden. Dit bevestigde mijn passie en talent voor het vak en maakte me enthousiast voor een functie als Online Marketeer.

Streven naar de beste resultaten, een down to earth werkwijze én alle onderdelen van online marketing? eRocket heeft het allemaal. Ik ben dan ook meer dan trots dat ik het team van eRocket mag versterken!

Graag vertel ik je iets meer over mezelf. Een jaar geleden ben ik naar het mooie Breda verhuisd, een stad die mijn hart toch wel een beetje veroverd heeft 😉. Naast genieten van een heerlijk wijntje in deze fantastische stad kun je mij ook erg blij maken met een etentje bij een tapasrestaurant. Na dat hapje en drankje waag ik in het weekend graag een dansje in de kroeg.

Ben ik niet te vinden bij eRocket of op een terras? Dan is de kans groot dat ik in de sportschool of op het hockeyveld hang. Met eigenschappen als creativiteit, enthousiasme en een flinke dosis discipline ga ik mijn activiteiten in het dagelijks leven en op de werkvloer aan. Het doel? Reaching for the stars natuurlijk!

Mijn blogs

Multi Funnel Marketing

De online marketing strategie die wij voor onze klanten uitvoeren is Multi Funnel Marketing. Wij zijn heilig overtuigd van deze strategie omdat we weten

Ontmoet andere teamleden