Danique van Limpt eRocket
Hi! Mijn naam is Danique. Als Online Marketeer ga ik graag samen met jou aan de slag met uitdagingen op het gebied van online marketing. Zo kunnen we samen naar de mooiste resultaten toewerken! Are you ready for launch? Enthousiast, gedreven en creatief: dat zijn de woorden waarmee je mij op de werkvloer (maar ook zeker daarbuiten 😉) kunt omschrijven. Na het behalen van mijn bachelor Communicatie kon ik niet wachten met het maken van een vliegende start in de online marketingwereld. Waar ik voor verschillende opdrachtgevers startte met het schrijven van blogs en het uitwerken van social media strategieën, wist ik al gauw dat ik véél meer wilde doen op het gebied van online marketing. En die drive mag ik inmiddels al een hele poos ontwikkelen bij eRocket. Als ik alle tijd van de wereld had zou ik úren aan de lijn kunnen hangen met alle leuke klanten waarvoor ik werk: flink bijpraten over de nieuwste ontwikkelingen binnen het vak, de resultaten doornemen en uiteraard gezellig kletsen over de koetjes en kalfjes. Nu duren ook mijn dagen niet langer dan 24 uur, dus dat wordt lastig. Maar deze passie kan ik tegenwoordig helemaal kwijt in mijn salesrol bij eRocket. Als nieuwe (potentiële) klant is de kans dan ook groot dat je mij tegenkomt en spreekt! Het plezier in communiceren met mensen komt niet alleen naar voren op de werkvloer, maar ook in mijn vrije tijd. Wanneer ik niet aan het werk ben is de kans groot dat ik gezellig met vriendinnen of familie uiteten ben, op het terras zit óf in de sportschool hang. Want ook daar ben ik zo’n 4 keer per week te vinden. Met eigenschappen als creativiteit, enthousiasme en een flinke dosis discipline ga ik mijn activiteiten in het dagelijks leven en op de werkvloer aan. Het doel? Reaching for the stars natuurlijk! Ik werk onder andere samen met BIG Creative, Odink & Koenderink en Visit Halderberge.

Danique van Limpt

Online Marketeer

Positive Pluto

Hi! Mijn naam is Danique. Als Online Marketeer ga ik graag samen met jou aan de slag met uitdagingen op het gebied van online marketing. Zo kunnen we samen naar de mooiste resultaten toewerken! Are you ready for launch?

Enthousiast, gedreven en creatief: dat zijn de woorden waarmee je mij op de werkvloer (maar ook zeker daarbuiten 😉) kunt omschrijven. Na het behalen van mijn bachelor Communicatie kon ik niet wachten met het maken van een vliegende start in de online marketingwereld. Waar ik voor verschillende opdrachtgevers startte met het schrijven van blogs en het uitwerken van social media strategieën, wist ik al gauw dat ik véél meer wilde doen op het gebied van online marketing. En die drive mag ik inmiddels al een hele poos ontwikkelen bij eRocket.

Als ik alle tijd van de wereld had zou ik úren aan de lijn kunnen hangen met alle leuke klanten waarvoor ik werk: flink bijpraten over de nieuwste ontwikkelingen binnen het vak, de resultaten doornemen en uiteraard gezellig kletsen over de koetjes en kalfjes. Nu duren ook mijn dagen niet langer dan 24 uur, dus dat wordt lastig. Maar deze passie kan ik tegenwoordig helemaal kwijt in mijn salesrol bij eRocket. Als nieuwe (potentiële) klant is de kans dan ook groot dat je mij tegenkomt en spreekt!

Het plezier in communiceren met mensen komt niet alleen naar voren op de werkvloer, maar ook in mijn vrije tijd. Wanneer ik niet aan het werk ben is de kans groot dat ik gezellig met vriendinnen of familie uiteten ben, op het terras zit óf in de sportschool hang. Want ook daar ben ik zo’n 4 keer per week te vinden.

Met eigenschappen als creativiteit, enthousiasme en een flinke dosis discipline ga ik mijn activiteiten in het dagelijks leven en op de werkvloer aan. Het doel? Reaching for the stars natuurlijk!

Ik werk onder andere samen met BIG Creative, Odink & Koenderink en Visit Halderberge.

Mijn blogs

Multi Funnel Marketing

De online marketing strategie die wij voor onze klanten uitvoeren is Multi Funnel Marketing. Wij zijn heilig overtuigd van deze strategie omdat we weten

Ontmoet andere teamleden