Bas Schipper online marketeer Breda
Hallo, ik ben Bas Schipper, een gedreven online marketeer gevestigd in het bruisende Breda. Met een sterke passie voor digitale strategieën en resultaatgerichte marketing, navigeer ik door de steeds veranderende wereld van online zakendoen. Mijn dagen staan in het teken van het creëren van doordachte campagnes, het analyseren van gegevens om inzichten te onthullen en het optimaliseren van online aanwezigheid om maximale impact te creëren. Door de juiste vragen te stellen en goed te luisteren kan ik voor jou een passende strategie ontwikkelen die het gewenste resultaat gaat behalen. Voor eRocket heb ik een eigen bureau gehad in het bouwen van websites en online marketing. Uiteindelijk heb ik besloten om aan boord te stappen bij de bemanning van eRocket. Ik kan mijn geleerde vaardigheden uit mijn zelfstandige periode hier goed toepassen en ervoor zorgen dat de online aanwezigheid van jouw bedrijf compleet is. Buiten mijn werk om geniet ik van lekker actief bezig te zijn en mijn grenzen te verleggen. Zo voetbal ik twee keer per week en loop ik jaarlijks mee met Mud Masters. Daarnaast houd ik heel erg van reizen en gebruik ik mijn vrije dagen graag om meer van de wereld te zien. Met vragen kun je altijd bij mij aankloppen, ik denk graag met je mee!

Bas Schipper

Online Marketeer

Binary Beacon

Hallo, ik ben Bas Schipper, een gedreven online marketeer gevestigd in het bruisende Breda. Met een sterke passie voor digitale strategieën en resultaatgerichte marketing, navigeer ik door de steeds veranderende wereld van online zakendoen.

Mijn dagen staan in het teken van het creëren van doordachte campagnes, het analyseren van gegevens om inzichten te onthullen en het optimaliseren van online aanwezigheid om maximale impact te creëren. Door de juiste vragen te stellen en goed te luisteren kan ik voor jou een passende strategie ontwikkelen die het gewenste resultaat gaat behalen.

Voor eRocket heb ik een eigen bureau gehad in het bouwen van websites en online marketing. Uiteindelijk heb ik besloten om aan boord te stappen bij de bemanning van eRocket. Ik kan mijn geleerde vaardigheden uit mijn zelfstandige periode hier goed toepassen en ervoor zorgen dat de online aanwezigheid van jouw bedrijf compleet is.

Buiten mijn werk om geniet ik van lekker actief bezig te zijn en mijn grenzen te verleggen. Zo voetbal ik twee keer per week en loop ik jaarlijks mee met Mud Masters. Daarnaast houd ik heel erg van reizen en gebruik ik mijn vrije dagen graag om meer van de wereld te zien.

Met vragen kun je altijd bij mij aankloppen, ik denk graag met je mee!

Mijn blogs

Multi Funnel Marketing

De online marketing strategie die wij voor onze klanten uitvoeren is Multi Funnel Marketing. Wij zijn heilig overtuigd van deze strategie omdat we weten

Ontmoet andere teamleden