Arianne van Noort

Online marketeer

Als allround online marketeer bij eRocket help ik jou graag met SEO, SEA en social media. Een krachtige mix waarmee ik elke kans aanpak. De combinatie levert iedere dag een nieuwe uitdaging voor mij op én het meeste rendement voor jou. Ready for take off?

Tijdens mijn opleiding Commerciële Economie en de master Marketing Management kwam ik erachter waar ik blij van word: brand management, strategie en data. En van samenwerken. Ik ben ervan overtuigd dat je daarmee altijd tot het beste resultaat komt. Die samenwerking zoek ik ook bij eRocket op. Met collega’s. Klanten. Webbouwers. Grafisch ontwerpers. We halen het beste uit alle onderdelen van online marketing door mijn kennis met jou te delen en door samen steeds te zoeken naar nieuwe kansen voor jouw bedrijf.

Eind 2018 ben ik samen met Erik eRocket gestart. Ik heb eRocket de afgelopen jaren zien ontwikkelen tot een online marketingbureau met gezonde ambities en hart voor haar klanten. Inmiddels mogen we met ruim 120 bedrijven samenwerken. Transparantie staat daarbij wat mij betreft centraal. Ik laat je graag zien wat we doen om de investering in online marketing terug te verdienen. Geen black box, maar helder inzicht.

In mijn vrije tijd vind je mij op het hockeyveld of op het terras in Den Bosch of Breda. Ik vind het leuk om meer van de wereld te zien en ga graag een weekendje weg. Ik heb al heel wat Zuid-Europese steden bezocht en sla Spaanse tapas of Italiaanse aperitivo niet graag over.

Ik werk onder andere met Hypotheek Visie, innocent Drinks, Rijschool LesGO, Loftdeur en DSTraining.

eRocket
Zinkstraat 1
4823 AD Breda
076 782 05 60
info@erocket.nl

Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf kan opleveren? Neem contact met ons op!

eRocket heeft 33 beoordelingen van klanten en heeft een beoordeling van 4,8 uit 5.