Arianne van Noort

Online marketeer

“Als allround online marketeer bij eRocket help ik jou graag met SEO, SEA, social media en e-mail marketing. Die combinatie van kanalen levert namelijk het meeste rendement op voor jouw bedrijf én zorgt ervoor dat mijn werk iedere dag weer een uitdaging is. Dat maakt het werken bij eRocket extra leuk!”

Tijdens haar opleiding Commerciële Economie en de master Marketing Management heeft Arianne veel kennis opgedaan over alle facetten van marketing. Al snel kwam ze erachter waar haar passie ligt: consumentenpsychologie, branding en data. Na haar masteropleiding heeft Arianne haar eerste stappen in de online marketingwereld gezet bij een online marketingbureau. Daar heeft ze 1,5 jaar gewerkt voor MKB(+) klanten en nationaal opererende bedrijven. Eind 2018 heeft Arianne samen met Erik de stap gemaakt naar eRocket. Als teamlid van het eerste uur heeft ze eRocket zien ontwikkelen tot een online marketingbureau met gezonde ambities en hart voor haar klaaanten.

Bij eRocket zet Arianne iedere dag met veel plezier SEO, SEA, social media en e-mailmarketing in voor klanten in diverse branches. Daarbij zoekt ze graag samenwerkingen op om tot het beste resultaat te komen. In haar vrije tijd vind je Arianne op het hockeyveld of op het terras. Daarnaast is ze veel te vinden in het gezellige Den Bosch en gaat ze graag weekendjes weg. Een etentje met familie en vrienden slaat ze niet snel over.

Arianne werkt onder andere voor Hypotheek Visie, Resolve Visie, Rijschool LesGO, Guido Weijers, Casa Dormi en DSTraining.

eRocket
Zinkstraat 1
4823 AD Breda
076 782 05 60
info@erocket.nl

Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf kan opleveren? Neem contact met ons op!

eRocket heeft 28 beoordelingen van klanten en heeft een beoordeling van 4,8 uit 5.