Liselotte Buermans
Blijven leren en elkaar beter maken, daar krijg ik energie van! Dat maakt online marketing ook zo leuk. Er zijn altijd nieuwe dingen te leren en ontdekken, net als in de ruimte.  Mijn missie is geslaagd als ik jou mee kan nemen op reis door het online marketing heelal en we zo mooie resultaten neer kunnen zetten! Ik heb Economie en Bedrijfseconomie gestudeerd. Hier ontdekte ik dat ik marketing een erg interessante richting vind. Tijdens mijn master Behavioral Economics kwam ik erachter dat binnen het vakgebied marketing de wereld van online marketing nóg interessanter is. Om mezelf zo goed mogelijk te ontwikkelen in deze richting was ik op zoek naar een leuke en leerzame werkplek. Een plek die 100% gefocust is op online marketing. Zo kwam ik bij eRocket terecht. Hier ben ik gestart als Allround Online Marketeer. Ik woon in Bergen op Zoom, een klein halfuurtje van Breda af. Maar, met dezelfde bourgondische sfeer. Goed genieten van de zaken om je heen. Dat vind ik ook erg belangrijk. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vrienden, familie en mijn hond. Dit verschilt van lekker op een terras zitten tot een voetbalwedstrijd bezoeken en van lekker shoppen tot lange wandelingen maken, als het maar gezellig is!

Liselotte Buermans

Online marketeer

Growth Galaxy

Blijven leren en elkaar beter maken, daar krijg ik energie van! Dat maakt online marketing ook zo leuk. Er zijn altijd nieuwe dingen te leren en ontdekken, net als in de ruimte.  Mijn missie is geslaagd als ik jou mee kan nemen op reis door het online marketing heelal en we zo mooie resultaten neer kunnen zetten!

Ik heb Economie en Bedrijfseconomie gestudeerd. Hier ontdekte ik dat ik marketing een erg interessante richting vind. Tijdens mijn master Behavioral Economics kwam ik erachter dat binnen het vakgebied marketing de wereld van online marketing nóg interessanter is. Om mezelf zo goed mogelijk te ontwikkelen in deze richting was ik op zoek naar een leuke en leerzame werkplek. Een plek die 100% gefocust is op online marketing. Zo kwam ik bij eRocket terecht. Hier ben ik gestart als Allround Online Marketeer.

Ik woon in Bergen op Zoom, een klein halfuurtje van Breda af. Maar, met dezelfde bourgondische sfeer. Goed genieten van de zaken om je heen. Dat vind ik ook erg belangrijk.

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vrienden, familie en mijn hond. Dit verschilt van lekker op een terras zitten tot een voetbalwedstrijd bezoeken en van lekker shoppen tot lange wandelingen maken, als het maar gezellig is!

Mijn blogs

Multi Funnel Marketing

Zoek jij de online marketing trends van 2022? Dan zit je bij ons goed. ? Online marketing staat nooit stil. Elk jaar komen en

Social media marketing

Content marketing. Een heel ruim maar super belangrijk begrip. In dit artikel leggen we uit waarom content marketing juist zo belangrijk is voor jouw

Social media marketing

Highlights Je hebt macro-, micro- en nano-influencers. Bereik jouw doelgroep door gericht een influencer te benaderen die dicht bij jouw doelgroep staat. Met een

Ontmoet andere teamleden