Cas Herrebout
Successen behalen voor jouw online marketing doelen. Daar krijg ik enorm veel energie van. Samen met jou ga ik graag op zoek naar mogelijkheden in het online marketing heelal. Doe jij met ons mee in de online marketing spacerace? Tijdens mijn studie Toerisme Management ben ik voor het eerst in contact gekomen met online marketing. Vanaf dat moment gaat mijn hartslag skyhigh als ik met online marketing activiteiten bezig ben. Zo heb ik tijdens mijn studie regelmatig kleinere bedrijfjes geholpen met online marketing activiteiten. Na mijn studie ben ik aan de slag gegaan bij een kleine reisorganisatie. Dit was een leuke ervaring waar ik veel heb mogen leren. Uiteindelijk heb ik besloten om mijn online marketing hart te volgen en aan de slag te gaan bij eRocket. Hier hoop ik nog vele vlieguren te mogen maken. Ik ben geboren en getogen in Breda. Hier ben ik dan ook regelmatig te vinden op het terras of in een goed restaurant. Verder ben ik een groot voetbalfanaat en amateur voetbalanalist. Ook vind ik het leuk om lekker sportief bezig te zijn. Ik vind het heerlijk om een rondje door het mooie Breda te rennen. Daarnaast maak ik graag zo nu en dan een mooie citytrip. Als het kan probeer ik ieder jaar weer een mooie stad af te vinken. Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen op het gebied van online marketing? Stuur me gerust een mailtje op cas@erocket.nl.

Cas Herrebout

Online marketeer

Analytical Atmosphere

Successen behalen voor jouw online marketing doelen. Daar krijg ik enorm veel energie van. Samen met jou ga ik graag op zoek naar mogelijkheden in het online marketing heelal. Doe jij met ons mee in de online marketing spacerace?

Tijdens mijn studie Toerisme Management ben ik voor het eerst in contact gekomen met online marketing. Vanaf dat moment gaat mijn hartslag skyhigh als ik met online marketing activiteiten bezig ben. Zo heb ik tijdens mijn studie regelmatig kleinere bedrijfjes geholpen met online marketing activiteiten. Na mijn studie ben ik aan de slag gegaan bij een kleine reisorganisatie. Dit was een leuke ervaring waar ik veel heb mogen leren. Uiteindelijk heb ik besloten om mijn online marketing hart te volgen en aan de slag te gaan bij eRocket. Hier hoop ik nog vele vlieguren te mogen maken.

Ik ben geboren en getogen in Breda. Hier ben ik dan ook regelmatig te vinden op het terras of in een goed restaurant. Verder ben ik een groot voetbalfanaat en amateur voetbalanalist. Ook vind ik het leuk om lekker sportief bezig te zijn. Ik vind het heerlijk om een rondje door het mooie Breda te rennen. Daarnaast maak ik graag zo nu en dan een mooie citytrip. Als het kan probeer ik ieder jaar weer een mooie stad af te vinken.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen op het gebied van online marketing? Stuur me gerust een mailtje op cas@erocket.nl.

Mijn blogs

Zoekmachine optimalisatie

Google gaat “Search Generative Experience” lanceren. Het experiment draait nu in Google Labs in Amerika. Met SGE gaat de manier waarop we zoeken veranderen.

Social media marketing

Pinterest is inmiddels niet meer weg te denken in een goede online strategie. De visuele zoekmachine is het ideale platform om jouw doelgroep te

Multi Funnel Marketing

De online marketing strategie die wij voor onze klanten uitvoeren is Multi Funnel Marketing. Wij zijn heilig overtuigd van deze strategie omdat we weten

Ontmoet andere teamleden