Bram Clarijs
Ready for take-off? Ik streef naar een nauwe en duurzame samenwerking met onze klanten. Door onze krachten te bundelen maken we een strategisch Multi Funnel Marketing plan waarmee we jouw doelen behalen! Soms kom je er al snel achter waar je interesses liggen en bij mij was dit het geval. Tijdens mijn studie leerde ik al vrij snel het een en ander over online marketing. Dit greep mijn aandacht en heeft mij niet meer losgelaten. In 2019 heb ik mij mogen aansluiten bij eRocket, toentertijd nog een jong online marketingbureau met ambitieuze mensen waar geen ster te ver voor was.⭐ Waar we begonnen als 4 fanatieke online marketing nerds, zijn we ondertussen met een team van 23 gepassioneerde online marketeers verdeeld over de prachtige plaatsen Breda en Den Bosch. Na het maken van veel vlieguren hebben we namelijk besloten om in 2022 een extra vestiging te lanceren in Den Bosch. We willen nog meer ondernemers laten zien wat voor online succes wij kunnen behalen! Als lead van onze vestiging in Den Bosch ben ik dagelijks bezig om samen met ondernemers strategieën te bedenken en het beste online resultaat te boeken. Maar nu genoeg over eRocket… Ik vertel je ook graag iets over mijzelf. Nadat ik mijn voetbalcarrière heb moeten opgeven door gebrek aan talent, ben ik voornamelijk fanatiek supporter voor de TV geworden. Om toch in beweging te blijven ben ik wel actief op de tennisbaan en speel ik graag een toernooi of competitie om vervolgens ook daar op het terras te eindigen.? Verder ben ik groot F1 fan en mocht ik namens eRocket ook aanwezig zijn in Zandvoort afgelopen jaar! Verder kan ik in de pauzes mij nog wel uitleven tijdens een (fanatiek) potje tafelvoetbal. En dat ben ik in een notendop! Wil je weten wat voor online kansen ik voor jouw bedrijf zie? Mail mij direct op bram@erocket.nl.

Bram Clarijs

Lead Den Bosch

Shopping Spaceshuttle

Ready for take-off? Ik streef naar een nauwe en duurzame samenwerking met onze klanten. Door onze krachten te bundelen maken we een strategisch Multi Funnel Marketing plan waarmee we jouw doelen behalen!

Soms kom je er al snel achter waar je interesses liggen en bij mij was dit het geval. Tijdens mijn studie leerde ik al vrij snel het een en ander over online marketing. Dit greep mijn aandacht en heeft mij niet meer losgelaten.

In 2019 heb ik mij mogen aansluiten bij eRocket, toentertijd nog een jong online marketingbureau met ambitieuze mensen waar geen ster te ver voor was.⭐

Waar we begonnen als 4 fanatieke online marketing nerds, zijn we ondertussen met een team van 23 gepassioneerde online marketeers verdeeld over de prachtige plaatsen Breda en Den Bosch. Na het maken van veel vlieguren hebben we namelijk besloten om in 2022 een extra vestiging te lanceren in Den Bosch. We willen nog meer ondernemers laten zien wat voor online succes wij kunnen behalen!

Als lead van onze vestiging in Den Bosch ben ik dagelijks bezig om samen met ondernemers strategieën te bedenken en het beste online resultaat te boeken.

Maar nu genoeg over eRocket… Ik vertel je ook graag iets over mijzelf.

Nadat ik mijn voetbalcarrière heb moeten opgeven door gebrek aan talent, ben ik voornamelijk fanatiek supporter voor de TV geworden. Om toch in beweging te blijven ben ik wel actief op de tennisbaan en speel ik graag een toernooi of competitie om vervolgens ook daar op het terras te eindigen.?

Verder ben ik groot F1 fan en mocht ik namens eRocket ook aanwezig zijn in Zandvoort afgelopen jaar!

Verder kan ik in de pauzes mij nog wel uitleven tijdens een (fanatiek) potje tafelvoetbal. En dat ben ik in een notendop!

Wil je weten wat voor online kansen ik voor jouw bedrijf zie? Mail mij direct op bram@erocket.nl.

Mijn blogs

Online adverteren

Channable is de oplossing voor ondernemers voor het vergroten van hun online zichtbaarheid. In het online universum is steeds meer data beschikbaar en toepasbaar

Social media marketing

Om bij je doelgroep in beeld te komen en te blijven, moet je een constante stroom aan content produceren. Door informatie te delen, toon

Multi Funnel Marketing

Highlights De data van afgelopen jaren is de bron voor je nieuwe marketingbudget. Onderzoek van de branche is belangrijk bij het bepalen van het

Ontmoet andere teamleden