Bram Clarijs
Ready for take-off? Ik streef naar een nauwe en duurzame samenwerking met onze klanten. Door onze krachten te bundelen maken we een strategisch Multi Funnel Marketing plan waarmee we jouw doelen behalen! Soms kom je er al snel achter waar je interesses liggen en bij mij was dit het geval. Tijdens mijn studie leerde ik al vrij vlot het een en ander over online marketing. Dit greep mijn aandacht en heeft mij niet meer losgelaten. In 2019 heb ik mij mogen aansluiten bij eRocket, toentertijd nog een jong online marketingbureau met ambitieuze mensen waar geen ster te ver voor was.⭐ Waar we begonnen als 4 fanatieke online marketing nerds, zijn we ondertussen met een team van 16 gepassioneerde online marketeers verdeeld over de prachtige plaatsen Breda en Den Bosch. Na het maken van veel vlieguren hebben we namelijk besloten om in 2022 een extra vestiging te lanceren in Den Bosch. We willen nog meer ondernemers laten zien wat voor online succes wij kunnen behalen! Als mede-eigenaar van onze vestiging in Den Bosch ben ik dagelijks bezig om samen met ondernemers strategieën te bedenken en het beste online resultaat te boeken. Maar nu genoeg over eRocket… Ik vertel je ook graag iets over mijzelf. Nadat ik mijn voetbalcarrière heb moeten opgeven door gebrek aan talent, ben ik voornamelijk fanatiek supporter voor de TV geworden. Om toch in beweging te blijven ben ik wel actief op de tennisbaan en speel ik graag een toernooi of competitie om vervolgens ook daar op het terras te eindigen.? Verder ben ik groot F1 fan en mocht ik ook aanwezig zijn in Zandvoort afgelopen jaar! Verder kan ik in de pauzes mij nog wel uitleven tijdens een (fanatiek) potje tafelvoetbal of tafeltennis. En dat ben ik in een notendop! Wil je weten wat voor online kansen ik voor jouw bedrijf zie? Mail mij direct op bram@erocket.nl.

Bram Clarijs

Online marketeer / Eigenaar

Shopping Spaceshuttle

Ready for take-off? Ik streef naar een nauwe en duurzame samenwerking met onze klanten. Door onze krachten te bundelen maken we een strategisch Multi Funnel Marketing plan waarmee we jouw doelen behalen!

Soms kom je er al snel achter waar je interesses liggen en bij mij was dit het geval. Tijdens mijn studie leerde ik al vrij vlot het een en ander over online marketing. Dit greep mijn aandacht en heeft mij niet meer losgelaten.

In 2019 heb ik mij mogen aansluiten bij eRocket, toentertijd nog een jong online marketingbureau met ambitieuze mensen waar geen ster te ver voor was.⭐

Waar we begonnen als 4 fanatieke online marketing nerds, zijn we ondertussen met een team van 16 gepassioneerde online marketeers verdeeld over de prachtige plaatsen Breda en Den Bosch. Na het maken van veel vlieguren hebben we namelijk besloten om in 2022 een extra vestiging te lanceren in Den Bosch. We willen nog meer ondernemers laten zien wat voor online succes wij kunnen behalen!

Als mede-eigenaar van onze vestiging in Den Bosch ben ik dagelijks bezig om samen met ondernemers strategieën te bedenken en het beste online resultaat te boeken.

Maar nu genoeg over eRocket… Ik vertel je ook graag iets over mijzelf.

Nadat ik mijn voetbalcarrière heb moeten opgeven door gebrek aan talent, ben ik voornamelijk fanatiek supporter voor de TV geworden. Om toch in beweging te blijven ben ik wel actief op de tennisbaan en speel ik graag een toernooi of competitie om vervolgens ook daar op het terras te eindigen.?

Verder ben ik groot F1 fan en mocht ik ook aanwezig zijn in Zandvoort afgelopen jaar!

Verder kan ik in de pauzes mij nog wel uitleven tijdens een (fanatiek) potje tafelvoetbal of tafeltennis. En dat ben ik in een notendop!

Wil je weten wat voor online kansen ik voor jouw bedrijf zie? Mail mij direct op bram@erocket.nl.

Mijn blogs

Social media marketing

Wil jij bij je doelgroep in beeld komen en ook blijven? Probeer een content kalender. Het is belangrijk om een constante stroom aan content

Multi Funnel Marketing

Heb je jouw online marketingbudget voor 2023 al bepaald? ? Hangt je marketingbudget af van intern touwtrekken tussen verschillende afdelingen binnen de organisatie? Dit

Online adverteren

Channable is ontstaan als oplossing voor het probleem dat steeds meer ondernemers problemen ondervonden met het vergroten van hun online zichtbaarheid. Tegenwoordig is er

Ontmoet andere teamleden