Bram Clarijs

Online marketeer

“Bij eRocket streef ik naar een nauwe samenwerking en korte lijnen met mijn klanten. Ik ontwikkel graag een strategisch plan en leef me met veel plezier in jouw doelgroep in. Dat zorgt ervoor dat iedere dag anders is en iedere campagne een nieuwe uitdaging biedt.”

Tijdens zijn opleiding Commerciële Economie Sportmarketing en Management kwam Bram erachter dat zijn interesse voornamelijk online ligt. Om die reden is hij de minor online marketing gaan volgen. Na zijn studie heeft Bram zijn eerste stappen in het werkveld mogen zetten bij een marketingbureau in Breda. Hier heeft hij veel geleerd op het gebied van online marketing, diverse marketingstrategieën en klantcontact.

Daarna was het tijd voor een nieuwe stap. Bij eRocket vindt Bram iedere dag uitdaging om zichzelf, maar ook de kwaliteit van zijn strategische marketingcampagnes verder te ontwikkelen. Leergierigheid, doorzettingsvermogen en creativiteit zijn eigenschappen die Bram definiëren en hem tot een perfecte match maken met eRocket.

Bram is geboren en getogen in Breda. Je vindt hem regelmatig in de binnenstad om een terrasje te pakken of voor andere leuke activiteiten. Ook is Bram altijd fanatiek voetballer geweest en is hij groot fan van wintersport en kitesurfen. In de pauzes leeft hij zich uit tijdens een sportief potje tafelvoetbal.

Bram werkt onder andere voor Tip Top Sailing, Cuijk Woont, StrayShop, Hypotheek Visie, Business Labels, HD Maatwerkinterieur en Indus.

eRocket
Zinkstraat 1
4823 AD Breda
076 782 05 60
info@erocket.nl

Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf kan opleveren? Neem contact met ons op!

eRocket heeft 28 beoordelingen van klanten en heeft een beoordeling van 4,8 uit 5.