Bram Clarijs

Online marketeer

Ready for take-off? Ik streef namelijk naar een nauwe samenwerking en korte lijnen met mijn klanten. Door onze krachten te bundelen maken we een strategisch plan waarmee we jouw doelen behalen.

Soms kom je er al snel achter waar je interesses liggen. Dit was bij mij het geval. Tijdens mijn opleiding Commerciële Economie Sportmarketing  en Management kwam ik in aanraking met online marketing. Dit greep mijn aandacht en heeft me niet meer losgelaten. Hierdoor ben ik direct een minor online marketing gaan volgen.

Online marketing is een dynamische branche en ziet er morgen al weer anders uit dan vandaag. Daarom ben ik na mijn studie direct het werkveld ingegaan. Ik heb mijn eerste stappen gezet bij een ander online marketingbureau in Breda. Hier heb ik mezelf sterk ontwikkeld op het gebied van Google Ads, marketingstrategieën en klantcontact.

Hierna was het tijd voor een nieuwe stap. Bij eRocket vind ik iedere dag de uitdaging en ruimte om mezelf te ontwikkelen. Ik ben leergierig, doelbewust en creatief waardoor eRocket de perfecte plaats voor mij is.

Genoeg over eRocket! Ik vertel je ook graag iets over mezelf.  Je mag mij een echte Bredanaar noemen. Ik ben geboren en getogen in Breda.  Samen met mijn vriendin heb ik onlangs  mijn eerste huis gekocht. Je raadt het al. In Breda! Wanneer het mogelijk is kan je me vinden in de binnenstad op een terrasje in de zon. Nadat ik mijn voetbalcarrière heb moeten opgeven door gebrek aan talent, ben ik voornamelijk fanatiek supporter voor de TV geworden. 😅 In de pauzes kan ik me nog wel uitleven tijdens een sportief (fanatiek) potje tafelvoetbal.

Wil je weten wat voor online kansen ik voor jouw bedrijf zie? Mail mij direct op bram@erocket.nl.

Ik werk onder andere met Index Capital, Cuijk Woont, StrayShop, Hypotheek Visie, Business Labels, HD Maatwerkinterieur en Indus.

eRocket
Zinkstraat 1
4823 AD Breda
076 782 05 60
info@erocket.nl

Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf kan opleveren? Neem contact met ons op!

eRocket heeft 33 beoordelingen van klanten en heeft een beoordeling van 4,8 uit 5.