Femke Broeks online marketeer Den Bosch
Hi! Mijn naam is Femke. Ik word enthousiast van nieuwe uitdagingen op het gebied van online marketing en denk graag mee met een passende strategie voor jou. Ik kom uit Sprang Capelle en heb gestudeerd in Tilburg. De opleiding die ik heb gevolgd is Commerciële Economie Digital Business Concepts aan de Fontys in Tilburg. Hier heb ik kennis gemaakt met verschillende aspecten uit het online marketing universum. Dit heeft mijn interesse gewekt. Dus na mijn studie was eRocket de perfecte lanceerplaats om een vliegende start te maken in de wereld van online marketing. Gedreven, leergierig en behulpzaam. Dat ben ik. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met mijn vriend, vriendinnen en vriendengroep. Ook ben ik drie keer in de week te vinden op het hockeyveld, waar ik fanatiek ben op het veld maar ook houd van de gezelligheid eromheen.

Femke Broeks

Online Marketeer

Marketing Comet

Hi! Mijn naam is Femke. Ik word enthousiast van nieuwe uitdagingen op het gebied van online marketing en denk graag mee met een passende strategie voor jou.

Ik kom uit Sprang Capelle en heb gestudeerd in Tilburg. De opleiding die ik heb gevolgd is Commerciële Economie Digital Business Concepts aan de Fontys in Tilburg. Hier heb ik kennis gemaakt met verschillende aspecten uit het online marketing universum. Dit heeft mijn interesse gewekt. Dus na mijn studie was eRocket de perfecte lanceerplaats om een vliegende start te maken in de wereld van online marketing.

Gedreven, leergierig en behulpzaam. Dat ben ik. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met mijn vriend, vriendinnen en vriendengroep. Ook ben ik drie keer in de week te vinden op het hockeyveld, waar ik fanatiek ben op het veld maar ook houd van de gezelligheid eromheen.

Mijn blogs

Multi Funnel Marketing

De online marketing strategie die wij voor onze klanten uitvoeren is Multi Funnel Marketing. Wij zijn heilig overtuigd van deze strategie omdat we weten

Ontmoet andere teamleden