Femke Broeks online marketeer Den Bosch
Het heelal is oneindig net zoals de wereld van online marketing. Dat maakt mij zo nieuwsgierig om te blijven ontwikkelen, zodat ik jou kan helpen om naar de mooiste resultaten toe te werken. Ben je klaar voor een vliegende start?šŸš€ Hi! Mijn naam is Femke. Ik kom uit Sprang Capelle en heb gestudeerd in Tilburg. De opleiding die ik heb gevolgd is CommerciĆ«le Economie Digital Business Concepts aan de Fontys in Tilburg. Hier heb ik kennis gemaakt met verschillende aspecten uit het online marketing universum. Dit heeft mijn interesse gewekt. Dus na mijn studie was eRocket de perfecte lanceerplaats om een vliegende start te maken in de wereld van online marketing. Gedreven, leergierig en behulpzaam. Dat ben ik. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met mijn vriend, vriendinnen en vriendengroep. Ook ben ik drie keer in de week te vinden op het hockeyveld, waar ik fanatiek ben op het veld maar ook houd van de gezelligheid eromheen.

Femke Broeks

Online Marketeer

Marketing Comet

Het heelal is oneindig net zoals de wereld van online marketing. Dat maakt mij zo nieuwsgierig om te blijven ontwikkelen, zodat ik jou kan helpen om naar de mooiste resultaten toe te werken. Ben je klaar voor een vliegende start?šŸš€

Hi! Mijn naam is Femke. Ik kom uit Sprang Capelle en heb gestudeerd in Tilburg. De opleiding die ik heb gevolgd is Commerciƫle Economie Digital Business Concepts aan de Fontys in Tilburg. Hier heb ik kennis gemaakt met verschillende aspecten uit het online marketing universum. Dit heeft mijn interesse gewekt. Dus na mijn studie was eRocket de perfecte lanceerplaats om een vliegende start te maken in de wereld van online marketing.

Gedreven, leergierig en behulpzaam. Dat ben ik. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met mijn vriend, vriendinnen en vriendengroep. Ook ben ik drie keer in de week te vinden op het hockeyveld, waar ik fanatiek ben op het veld maar ook houd van de gezelligheid eromheen.

Mijn blogs

Multi Funnel Marketing

De online marketing strategie die wij voor onze klanten uitvoeren is Multi Funnel Marketing. Wij zijn heilig overtuigd van deze strategie omdat we weten

Ontmoet andere teamleden