Hidde van den Berg

Online marketeer

Er is altijd ruimte voor nieuwe ontwikkelingen. Voor jouw online doelstellingen. En voor onze fijne samenwerking. Dat is waar ik voor sta. Elke dag iets nieuws leren en altijd in beweging zijn. Ik neem je graag mee in de wereld van mijn passie🌍. Die staat nooit stil. Ik ook niet.

Tijdens mijn studie SPECO Commerciële Economie werd ik enthousiast van het werken met websites en social media. Na de traineeship bij een online marketingbureau wist ik het zeker. Ik wil werken in de online marketing! Ik heb bijna 3 jaar werkervaring opgedaan bij een uitzendbureau in Roosendaal. Op deze plek ben ik erachter gekomen dat ik niet stil kan staan. Daarom werk ik nu bij eRocket. We blijven altijd in beweging. Voor jou.

Ik woon in Roosendaal en hou enorm veel van voetbal. Of ik sta zelf op het veld. Of ik zit op de bank een voetbalwedstrijd te kijken. Daarnaast onderneem ik voldoende stappen en maak ik graag een wandeling. In de stad of in de natuur. Dat maakt niet uit! Als het weer het toelaat neem ik mijn camera mee en leg ik deze momenten vast.

Wil jij jouw online vindbaarheid vergroten? Stuur mij een mail op hidde@erocket.nl.

Ik werk onder andere met Tractorbumper, Maas Plant, Procam en JobnetAfrica.

eRocket
Zinkstraat 1
4823 AD Breda
076 782 05 60
info@erocket.nl

Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf kan opleveren? Neem contact met ons op!

eRocket heeft 33 beoordelingen van klanten en heeft een beoordeling van 4,8 uit 5.