Hidde van den Berg

Online marketeer

“Ik raak niet uitgepraat over mijn passie voor online marketing. Graag deel ik al mijn kennis met mijn klanten, zodat zij hiervan kunnen profiteren. Een fijne samenwerking en tevredenheid van de klant staan bij mij voorop. Samen met mijn collega’s van eRocket leer ik elke dag weer iets nieuws binnen online marketing en staat mijn ontwikkeling nooit stil, net zoals online marketing nooit stil staat.”

Gedurende de afstudeerfase van de opleiding SPECO Commerciële Economie in Tilburg is Hidde in aanraking gekomen met online marketing. Deze passie heeft hij verder ontdekt via een traineeship bij een online marketingbureau en bij een uitzendbureau in Roosendaal. Uit deze brede ervaring is gebleken dat Hidde enorm blij wordt als hij bezig is met online marketing, daar ligt zijn kracht.

Bij eRocket heeft Hidde een plek gevonden waarin hij door middel van het inzetten van Multi Funnel Marketing zich verder kan ontwikkelen tot allround online marketeer. Zijn enthousiasme, leergierigheid en oplossingsgerichtheid zorgen ervoor dat hij past binnen het team eRocket.

In het weekend houdt Hidde ervan om te voetballen. Daarnaast loopt Hidde graag een wandeling in het bos, op het strand of in het centrum van zijn woonplaats Roosendaal. Als het weer het toelaat, neemt hij graag zijn camera mee om mooie beelden te schieten van landschappen, dieren of van de hemel.

Wil je meer weten over online marketing of wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op! Wij staan je graag te woord.

eRocket
Zinkstraat 1
4823 AD Breda
076 782 05 60
info@erocket.nl

Wil je weten wat Multi Funnel Marketing voor jouw bedrijf kan opleveren? Neem contact met ons op!

eRocket heeft 28 beoordelingen van klanten en heeft een beoordeling van 4,8 uit 5.