Levi van Kessel
Een raket in opleiding! Zo zou ik mezelf in ieder geval noemen. Mijn naam is Levi. Het komende half jaar loop ik stage bij eRocket. Het onderhouden van sociaal contact en creatief bezig zijn daar word ik vrolijk van. Ik studeer momenteel aan mijn laatste fase van de opleiding Commerciële Economie. Tijdens mijn opleiding kwam ik er al snel genoeg achter dat online marketing wel zeker in mijn straatje ligt. Tijdens mijn minor in Breda maakte ik de eerste stappen in de online marketing ruimte. Ik kwam er tijdens mijn minor achter dat de online marketing planeet voor mij een aangename vestiging is. Momenteel leer ik enorm veel binnen het enorm snelgroeiende en innovatieve eRocket! In mijn vrije tijd zal je mij vaak vinden bij de plaatselijke voetbalvereniging. Ik houd ervan om in het weekend een balletje te trappen. Ongeacht het resultaat ben ik hierna in de meeste gevallen te vinden in een gezellige sportkantine. Daarnaast omring ik mij graag met de mensen die ik liefheb. Tenslotte ben ik erg leergierig en wil ik waar nodig iedereen helpen. Ik ben ervan overtuigd dat de andere spaceshuttles binnen eRocket mij alle kneepjes van het online marketing vak gaan bij leren!

Levi van Kessel

Online marketing stagiair

Raket in opleiding

Een raket in opleiding! Zo zou ik mezelf in ieder geval noemen. Mijn naam is Levi. Het komende half jaar loop ik stage bij eRocket. Het onderhouden van sociaal contact en creatief bezig zijn daar word ik vrolijk van.

Ik studeer momenteel aan mijn laatste fase van de opleiding Commerciële Economie. Tijdens mijn opleiding kwam ik er al snel genoeg achter dat online marketing wel zeker in mijn straatje ligt. Tijdens mijn minor in Breda maakte ik de eerste stappen in de online marketing ruimte. Ik kwam er tijdens mijn minor achter dat de online marketing planeet voor mij een aangename vestiging is. Momenteel leer ik enorm veel binnen het enorm snelgroeiende en innovatieve eRocket!

In mijn vrije tijd zal je mij vaak vinden bij de plaatselijke voetbalvereniging. Ik houd ervan om in het weekend een balletje te trappen. Ongeacht het resultaat ben ik hierna in de meeste gevallen te vinden in een gezellige sportkantine. Daarnaast omring ik mij graag met de mensen die ik liefheb.

Tenslotte ben ik erg leergierig en wil ik waar nodig iedereen helpen. Ik ben ervan overtuigd dat de andere spaceshuttles binnen eRocket mij alle kneepjes van het online marketing vak gaan bij leren!

Mijn blogs

Social media marketing

Pinterest is inmiddels niet meer weg te denken in een goede online strategie. De visuele zoekmachine is het ideale platform om jouw doelgroep te

Multi Funnel Marketing

De online marketing strategie die wij voor onze klanten uitvoeren is Multi Funnel Marketing. Wij zijn heilig overtuigd van deze strategie omdat we weten

Ontmoet andere teamleden