Tessa van der Pol
Hey! Mijn naam is Tessa. Mijn achtergrond ligt in Utrecht in de psychologie. Toch begon ik de Brabantse gezelligheid al snel te missen en heb ik mijn universitaire master in Tilburg gedaan; namelijk economische psychologie. Na 5 jaar in de boeken gezeten te hebben ben ik nu helemaal ready for lift off. Na mijn afstuderen ging ik op zoek naar een werkgever waarbij ontwikkeling en openheid centraal staat. Dat heb ik nu gevonden! Bij eRocket ben ik dus helemaal op m’n plek. Ik begin mijn launch bij eRocket ontzettend enthousiast en leergierig. Ik ben geboren en getogen in Breda en daar heb ik nu ook lekker mijn eigen plekje gevonden. In mijn vrije tijd omring ik me graag met de mensen waarvan ik hou. Van hele middagen spelletjes spelen met mijn familie tot lekker de kroeg in met vrienden (en alles daar tussenin). Ook vind ik het leuk om dingen te organiseren en te regelen zoals themaborrels of dagactiviteiten met vrienden. Als iedereen een glimlach op zijn/haar gezicht heeft, is mijn missie geslaagd! Nu dat ik mezelf kort heb voorgesteld hoop ik dat jij net zo enthousiast bent geworden om samen met eRocket aan de slag te gaan als ik! Wil jij een vliegende start maken in de online marketing wereld? Mail dan naar tessa@erocket.nl.

Tessa van der Pol

Online marketeer

Optimising Orbit

Hey! Mijn naam is Tessa.

Mijn achtergrond ligt in Utrecht in de psychologie. Toch begon ik de Brabantse gezelligheid al snel te missen en heb ik mijn universitaire master in Tilburg gedaan; namelijk economische psychologie. Na 5 jaar in de boeken gezeten te hebben ben ik nu helemaal ready for lift off. Na mijn afstuderen ging ik op zoek naar een werkgever waarbij ontwikkeling en openheid centraal staat. Dat heb ik nu gevonden! Bij eRocket ben ik dus helemaal op m’n plek. Ik begin mijn launch bij eRocket ontzettend enthousiast en leergierig.

Ik ben geboren en getogen in Breda en daar heb ik nu ook lekker mijn eigen plekje gevonden. In mijn vrije tijd omring ik me graag met de mensen waarvan ik hou. Van hele middagen spelletjes spelen met mijn familie tot lekker de kroeg in met vrienden (en alles daar tussenin). Ook vind ik het leuk om dingen te organiseren en te regelen zoals themaborrels of dagactiviteiten met vrienden. Als iedereen een glimlach op zijn/haar gezicht heeft, is mijn missie geslaagd!

Nu dat ik mezelf kort heb voorgesteld hoop ik dat jij net zo enthousiast bent geworden om samen met eRocket aan de slag te gaan als ik! Wil jij een vliegende start maken in de online marketing wereld? Mail dan naar tessa@erocket.nl.

Mijn blogs

Social media marketing

Pinterest is inmiddels niet meer weg te denken in een goede online strategie. De visuele zoekmachine is het ideale platform om jouw doelgroep te

Multi Funnel Marketing

De online marketing strategie die wij voor onze klanten uitvoeren is Multi Funnel Marketing. Wij zijn heilig overtuigd van deze strategie omdat we weten

Ontmoet andere teamleden