185% meer leads met online marketing voor Landgoed Ulvenhart

11%

meer leads uit zoekmachine optimalisatie

102%

meer leads uit advertenties in Google

700%

meer leads uit social media marketing

Een prachtig landgoed. Verscholen onder de rook van Breda. Pure rust en natuur. Daar moeten meer mensen van kunnen genieten, toch? 

Ruimte voor groei

De situatie zal voor veel ondernemers herkenbaar zijn: gasten worden betoverd door de locatie en de service van Landgoed Ulvenhart en spreken daarover met anderen. Dit zorgt voor nieuwe aanwas. Mond tot mond gaat het prima. Maar er is ruimte voor groei. Hoe zorg je ervoor dat je meer klanten krijgt die anderen weer kunnen overtuigen?

Online marketing voor Landgoed Ulvenhart

Multi Funnel Marketing

Met SEO maximaliseren we voor Landgoed Ulvenhart het gratis verkeer vanuit de zoekmachines. We voeren continu verbeteringen door om beter vindbaar te worden. Daarbij letten we op de tone of voice en uitstraling die passen bij het landgoed. Maandelijkse optimalisaties hebben gezorgd voor 11% meer offerte aanvragen via de gratis zoekresultaten. 

SEA is ideaal om aan naamsbekendheid te werken en om meer online leads te genereren. Met wekelijkse optimalisaties aan de Google Ads campagnes hebben we 84% meer websitebezoekers gerealiseerd. En nog belangrijker: 102% meer offerte aanvragen.

We zetten LinkedIn, Facebook en Instagram in om de verschillende doelgroepen van Landgoed Ulvenhart te bereiken. Met succes. Het aantal websitebezoekers via LinkedIn steeg met ruim 300%. Via Facebook hebben we 7 keer meer leads gerealiseerd.

Advertenties voor Landgoed UlvenhartUlvenhart Klassiek

 

Missie geslaagd

Mooie cijfers. En daar zijn we trots op. We zijn blij met het vertrouwen van Landgoed Ulvenhart en zijn ook in 2022 wekelijks bezig met het behalen van nog mooiere cijfers. 2020 en 2021 waren vanwege bekende redenen een grote uitdaging, maar we zijn ervan overtuigd dat we in 2022 met Multi Funnel Marketing samen met Landgoed Ulvenhart weer verder kunnen groeien naar ongekende hoogtes.