Samenwerken

Samenwerken

Wij geloven in de kracht van samenwerking. Samenwerken met klanten, maar ook met andere bureaus. Wij focussen ons op online marketing en jij op jouw core business.

Ben jij webdesigner, branding specialist, fotograaf, videograaf of grafisch ontwerper in regio Noord-Brabant? Samen gaan we tot de maan en terug om de kansen te pakken die onze gezamenlijke klant laten groeien.

We profiteren van elkaars specialisme

Meer vaste inkomsten uit maandelijkse werkzaamheden

Een groot netwerk met klanten die op zoek zijn naar jou

Korte lijnen tussen specialisten

Over eRocket

Wij zijn eRocket. Een ambitieus online marketing bureau in Breda en Den Bosch met 21 online marketeers. Wij groeien samen met onze klanten door online doelstellingen te halen. Dat doen we door alle onderdelen van online marketing te optimaliseren.

We delen onze kennis graag en blijven zoeken naar nieuwe kansen. Wij zijn van mening dat de beste resultaten ontstaan wanneer iedereen zich focust op zijn eigen specialisatie. De klant op zijn ondernemerschap en kennis van de markt. Wij op online marketing. En jij op jouw expertise.

Samenwerken met eRocket

Samenwerken?

Het voordeel van samenwerken met eRocket? Om online marketing te laten slagen stellen we maandelijks optimalisaties voor bij onze klanten. Hier komen regelmatig werkzaamheden uit voort voor jou als webdesigner, branding specialist, fotograaf, videograaf of grafisch ontwerper. Hierdoor zorg je voor meer vaste inkomsten.

Heb je klanten die je aan ons wilt voorstellen? Wij laten onze waardering graag blijken in de vorm van een maandelijkse fee.

Samen hebben we een totaalpakket. Wij zullen nooit websites gaan bouwen of video’s gaan maken. Wij focussen ons op onze expertise en jij op die van jou. Voor onze gezamenlijke klant werken we aan het totaalplaatje. Met korte lijntjes tussen de specialisten.

Wij hebben een groot netwerk. Voor onze ruim 150 klanten in Noord-Brabant én daarbuiten zoeken we regelmatig specialisten die we kunnen aanhaken. Wekelijks krijgen we de vraag of we nog een goede webdesigner of een kwalitatief videoproductiebureau kennen. We stellen jou graag voor. 

Contact

Ready to step aboard? Stuur een berichtje naar Erik Hermeler of Bram Clarijs of vul ons contactformulier in. Dan drinken we snel een kopje koffie!

Samenwerken met eRocket

Multi Funnel Marketing is de strategie voor jou. Wij werken met deze zelfontwikkelde strategie om jouw online doelstellingen te behalen. Hoe we dat doen? Simpel. We halen het beste uit alle onderdelen van online marketing. Dit doen we graag samen met jou.

We zetten zoekmachine optimalisatie in voor een goede vindbaarheid in Google en adverteren online om jouw doelgroep te bereiken. Deze strategie versterken we met social media.