Online marketing bureau​ voor de reisbranche

Online marketing bureau​ voor de reisbranche

Als je een vakantie gaat boeken begint de zoektocht bijna altijd online. Of je nu op zoekt bent naar een complete rondreis, een stedentrip of een hotelovernachting, de reis begint online. Heb jij een bedrijf in de reisbranche en wil je meer met online marketing bereiken? Dan ben je bij eRocket aan het juiste adres. Met onze Multi Funnel Marketing strategie zetten wij alle online kanalen in voor de vindbaarheid van jouw bedrijf. Benieuwd geworden? Stuur ons een berichtje!

Waarom online marketing voor de reisbranche?

In de reisbranche is er veel concurrentie, dat geldt offline maar zeker ook online. Wij werken met onze eigen strategie voor snel rendement. Een deel van je doelgroep zal via Google een vakantie zoeken, een ander deel zoekt misschien juist via social media naar inspiratie. Het is belangrijk om te achterhalen waar je doelgroep zich bevindt en hier op in te spelen. Hiernaast is het belangrijk om jezelf online te onderscheiden. Zorg voor meer informatie en betere service. Hierdoor val jij op tussen de concurrenten. Zorg bijvoorbeeld voor een chat op de website zodat bezoekers direct hun vraag kunnen stellen.

Online marketing voor de reisbranche

Multi Funnel Marketing voor optimaal resultaat

Wij combineren alle online kanalen voor het beste resultaat. We gaan aan de slag met SEO en onderzoeken de beste zoektermen en spelen hier op in met de website. Door middel van blogartikelen kunnen we gebruikers inspireren en inspelen op hun zoekvraag.

Voor onze klant Bohemia Travel optimaliseren we de website voor betere vindbaarheid en zetten we advertenties in om snel de juiste doelgroep te vinden. We draaien sterke SEA campagnes voor de zomervakantie of juist voor de wintersport. Hiernaast inspireren we de doelgroep het hele jaar door via Instagram en Facebook en houden we bezoekers op de hoogte van nieuwe bestemmingen, aanbiedingen en meer via een e-mailnieuwsbrief.

Multi Funnel Marketing is de strategie voor jou. Wij werken met deze zelfontwikkelde strategie om jouw online doelstellingen te behalen. Hoe we dat doen? Simpel. We halen het beste uit alle onderdelen van online marketing. Dit doen we graag samen met jou.

We zetten zoekmachine optimalisatie in voor een goede vindbaarheid in Google en adverteren online om jouw doelgroep te bereiken. Deze strategie versterken we met social media.

Waar we goed in zijn

Wij helpen je op weg naar meer

Service illustratie 01

Zoekmachine optimalisatie

Online vindbaar zijn. Hoger in Google scoren. Meer websitebezoekers. Meer gratis leads. Dat is zoekmachine optimalisatie.
Service illustratie 03

Online adverteren

Online adverteren is efficiënt. Snel de juiste doelgroep in de zoekmachines bereiken en volledige controle over je budget.
Service illustratie 02

Social media marketing

Naamsbekendheid vergroten en in contact blijven met jouw doelgroep. Hoe je dat doet? Met de juiste social media strategie.
Service illustratie 03

E-mail marketing

Nieuwsbrieven en e-mail automation. Voor veel bedrijven een goudmijn die nog aangeboord kan worden.

Reaching new heights

Reaching new heights. Daar gaan we voor. Samen goede resultaten halen. Transparantie, eerlijkheid en snelheid. Dat vinden wij belangrijk voor een fijne samenwerking. Je hebt bij ons dan ook altijd inzicht in wat we doen. En wat het oplevert. Via ons eRocket Dashboard kan je altijd alles in zien. De resultaten, onze werkzaamheden en het plan van aanpak. Deze statistieken lichten we natuurlijk ook graag toe. Bij ons op kantoor, of bij jou. We komen graag langs!